بودینو یه دسر شکلاتی ایتالیایی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف! این دسر خوشمزه ایتالیایی بافتی شبیه به پودینگ داره و طعمی شبیه به موکا داره! خلاصه که بهتون پیشنهاد میکنم حتما این دسر خوشمزه رو درست کنید تا از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر بودینو شکلاتی ایتالیایی
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
- شکلات تلخ ۵۰ گرم
- شکلات شیری ۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدود ۲.۵ قاشق غذاخوری)
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- پودر قهوه فوری (نسکافه) یا کافی میکس ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
طرز تهیه دسر بودینو شکلاتی ایتالیایی
برای شروع ابتدا کافی میکس رو با ۱/۴ لیوان آب جوش حل کنید و سپس بذارید کنار. بعد روی ۱/۴ لیوان آب سرد پودر ژلاتین رو بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم بذارید (بن ماری کنید) تا ذرات ژلاتین خوب در آب حل بشه و بعد بذاریدش کنار.
در ادامه داخل یک ظرف دیگه زرده تخم مرغ رو بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. حتما دور گیری کنید و سپس وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و سپس مواد رو بذارید کنار.
سپس یک ظرف دیگه بردارید و شیر رو بریزید داخلش، بعد شکلات تخته ای تلخ، شکلات شیری، پودر کاکائو الک شده، کافی میکس حل شده و ژلاتین حل شده رو به ترتیب به شیر اضافه کنید.
سپس روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید. در ادامه ترکیب زرده و شکر رو کم کم اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود ۵ تا 10 دقیقه مدام هم زدم تا مواد بپزه.
در آخر خامه رو با مقداری از مواد دسر ترکیب کردم و بعد کلش رو به مواد دسر اضافه کردم و مخلوط کردم و حرارت رو خاموش کردم.
قالبی که من استفاده کردم پلاستیکی هست، قالب رو کمی با روغن مایع چربش کردم و سپس مواد دسر رو ریختم داخل قالب و در یخچال حداقل ۶ الی ۷ ساعت زمان دادم بمونه تا خودش رو بگیره.
وقتی آماده شد ابتدا دورش رو به آرومی با کارد آزاد کردم و وقتی مطمئن شدم کامل از قالب جدا شده، روش یک دیس که سطحش رو مرطوب کردم قرار دادم و دسر رو برگردوندم داخل دیس. به دلخواه می توندی دورش رو با خامه گرفته تزئین کنید. به دلخ.اه می تونید سس شکلات روش بریزید و روی شکوفه ها شکلات چیپسی بذارید.