شیرینی کوکی برنجی یه شیرینی خوشمزه و متفاوته! اگه یه بار درست کردین بهتون قول میدم دیگه همیشه بار درست میکنید اینقدر که خوشمزست و در دهان آب میشه!
مواد لازم برای تهیه شیرینی کوکی برنجی
- کره ۱۲۰ گرم (من ۵۰ گرم کره حیوانی و ۷۰ گرم کره گیاهی استفاده کردم.)
- آرد قنادی ۱۳۰ گرم
- آرد برنج ۲۰ گرم
- پودر قند ۴۵ گرم
- گلاب یه قاشق غذا خوری
- زرده تخم مرغ یک عدد
- پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی کوکی برنجی
برای شروع ابتدا کره را باید از قبل در دمای محیط قرار بدین که نرم بشه ولی حواستون باشه شل و آبکی نشه. بهتره از کره شکلی استفاده کنید که نسبت به کره های دیگه عطر کره غالب نیست.
پودر قند حتما الک بشه و آرد برنج و آرد قنادی هم باید سه بار الک بشه. کره و پودر قند را حدود ۱۰ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا پوک و خامه ای بشه و در همزدن این مرحله اصلا کوتاهی نکنید. دو تا سه مرتبه دورگیری کنید.
سپس زرده تخم مرغ، گلاب، پودر هل و وانیل رو هم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با همزن هم بزنید. در ادامه مخلوط آرد برنج و آرد قنادی رو هم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد مخلوط بشن. زیاد هم هم نزنید چون که مواد روغن پس میده.
ماسوره ای که من برای این شیرینی استفاده کردم ۶B هست.
وقتی شیرینی را ماسوره زدین حتما سینی شیرینی را ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت بدین و بعد در فر بذارین.
وقتی شیرینی آماده شد به شیرینی ها اصلا دست نزنین تا کاملا خنک بشه و بعد شیرینی را از سینی جدا کنید و تزیین کنید.
برای تزیین من مقداری شکلات را با دو قاشق غذا خوری روغن مایع روی بخار کتری بن ماری کردم و بعد شیرینی را در شکلات زدم و با پودر پسته تزیین کردم.
مدت پخت این شیرینی در فر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه هست زیر شیرینی و اطراف شیرینی کمی تغییر رنگ میده.
مدت ماندگاری شیرینی ۲ روز در محیط و ۱۰ روز در یخچال و ۳ ماه در فریزر میباشد
دمای فر های گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد و دمای فر های برقی ۱۵۰ درجه سانتی گراد و دمای توستر ۱۵۰ درجه سانتی گراد.