ساندویچ مرغ سرد یه غذای خوشمزه و پر طرفدار بین کودکانه. ساندویج مرغ ریش ریش سرد برای جشن تولد و مهمونیهای کوچک یه غذای مناسب و به نسبت ساده هست. در ادامه با دستور پخت ساندویچ مرغ سرد ریش ریش شده مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ سرد با پنیر
- سینه مرغ کامل 1 عدد
- پیاز متوسط 3 عدد
- قارچ 10 عدد
- فلفل دلمهای سبز 1 عدد
- فلفل دلمهای قرمز 1 عدد
- سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای 200 گرم (یک بسته)
- خیارشور متوسط 8 عدد
- لیموترش 1 عدد (یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری)
- نانا ساندویچی 8 عدد
با این مقدار مواد اولیه میتونید ساندویچ مرغ و قارچ سرد برای 8 نفر تهیه کنید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ریش ریش با قارچ و سس مایونز
مرحله اول، پختن مرغ
یک پیاز رو از پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ رو به همراه پیاز، چند عدد برگ بو و کمی زردچوبه داخل قابلمه بریزید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا سطح مرغ رو بگیره. حدود 30 تا 40 ساعت زمان بدید تا مرغ بپزه.
وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوانهای مرغ رو جدا کنید و مرغ رو ریش ریش کنید.
مرحله دوم، تفت دادن پیاز
دو عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. پیاز رو داخل تابه بریزید و روی حرارت بذارید. وقتی که پیاز کمی نرم شد، مقداری روغن اضافه کنید و نمک، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کرده و کمی تفت بدید.
مرحله سوم، تفت دادن فلفل دلمهای
فلفل دلمهای سبز و قرمز به شکل خلالی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
مرحله چهارم، تفت دادن قارچ
قارچ رو به صورت ورقهای باریک خرد کنید و بعد از اضافه کردن فلفل دلمهای به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن قارچ آب لیموترش یا آبلیمو رو روی قارچ بریزید تا قارچ سیاه نشه. مواد رو کمی تفت بدید تا آب قارچ تبخیر بشه.
سپس مرغ ریش ریش شده رو به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت بدید تا طعم مواد به خورد هم بره.
مرحله پنجم، خنک شدن مواد
سپس مواد رو از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا به طور کامل خنک بشه.
مرحله ششم، اضافه کردن سس مایونز و پنیر
خیارشور رو ریز خرد کنید یا رنده کنید و داخل کاسه بریزید. سپس سس مایونز و پنیر خامهای رو هم داخل کاسه بریزید و کمی نمک، فلفل، آویشن و آبلیمو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید تا سس آماده بشه. سپس سس رو به مواد که کامل خنک شدند اضافه کنید و هم بزنید تا سس به طور کامل با مواد مخلوط بشه. مواد رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه و سس به خورد مواد بره.
مرحله هفتم، آماده کردن ساندویچ
پس از گذشت یک ساعت مواد رو از یخچال بیرو بیارید و داخل نون ساندویچی بریزید. اگه گوجه و کاهو هم داخل ساندویچ بذارید خوشمزهتر هم میشه. ساندویچ مرغ سرد ریش شده آماده شده. نوش جان
روش دوم
طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش سرد
یه ساندویچ راحت و خوشمزه و عالی که می تونید برای مهمونی هاتون هم درست کنید!
مواد لازم برای ۲۰ عدد ساندویچ سرد
- سینه مرغ ۱.۵ کیلو
- قارچ ۴۰۰ گرم (حدود ۱۵ عدد)
- خیارشور ۲۰۰ گرم (حدود ۲۰ عدد متوسط)
- ذرت ۶۰۰ گرم (۱ تا ۱.۵ لیوان)
- فلفل دلمه ای ۱ تا ۲ عدد
- پیازچه ۵۰ گرم (۵ تا ۶ عدد)
- کاهو ۳۰۰ گرم (حدود ۱۳ برگ)
- ماست نصف لیوان
- سس مایونز نصف تا ۱ لیوان
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم بپزه ، بعد از پخت ریش ریش کردم. قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و با روغن تفت دادم و سرح کردم.
کاهو رو شستم و خرد کردم . پیازچه و فلفل دلمه ای رو هم شستم و خرد کردم. خیارشور رو هم نگینی خرد کردم.
داخل یک ظرفی مرغ ریش ریش شده قارچ تفت داده شده، ذرت، خیارشور خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پیازچه خرد شده، کاهو خرد شده رو با هم ترکیب کردم.
ماست و سس مایونز و نمک و فلفل رو با هم ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با هم مخلوط کردم. از موادم داخل نان باگت ریختم و پر کردم. نوش جان
همچنین بخوانید:
طرز تهيه همبرگر خانگي خوشمزه
طرز تهیه همبرگر گیاهی با سویا
طرز تهیه همبرگر گیاهی با عدس بدون گوشت