چیز کیک لیوانی با بیسکویت پتی بور یه دسر نک نفره خوشمزه و شیک و فوق العاده مجلسیه. هم دردسر در اومدن از قالبو نداره و هم فوق العاده شیکه و گزینه عالی برای مهمونی و تولد و جشناتونه! خیلیم آسونه پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. این شما و اینم چیز کیک لیوانی با بیسکویت پتی بور جذاب!

مواد لازم برای تهیه چیز کیک لیوانی با بیسکویت پتی بور

  • بیسکویت پتی بور 200 گرم
  • پنیر ماسکارپونه 200 گرم
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • کره 100 گرم
  • ژله توت فرنگی 1 بسته
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر 50 گرم
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • توت فرنگی به میزان لازم

دستور تهیه چیز کیک لیوانی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه چیز کیک لیوانی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا بیسکویت ها رو با میکسر یا هر وسیله ای که دارید خووب پوره کنید.

سپس کره رو به روش بنماری روی بخار کتری آب کنید.

در ادامه کره آب شده رو بریزید روی بیسکویت ها و خوب با دست ورز بدید تا کره جمع نشه و یه دست بشه.

حالا یه لایه از مخلوط بیسکویت پتی بور پودر شده و کره بریزید کف لیوان و با گوشت کوب، قاشق یا لیوان کوچیک تر خوب فشرده کنید و بذارید یه ساعت تو یخچال بمونه.

در ادامه پنیر، خامه، شکر و وانیل رو داخل یک ظرف بریزید و خوب با دور تند همزن بزنید، وسط کار هم دورگیری کیدن ظرفتون رو و باز هم بزنید تا یه دست بشه و رد پره های همزن روی ترکیب بمونه.

سپس پودر ژلاتین رو با یک چهارم آبجوش بنماری کنید تا آب شه و سپس کامل بریزشدش رو پنیر و با دور کند همزن دو دقیقه ای بزنید.

سپس مواد رو بریزید توی قیف و خیلی سریع به لیوان منتقل کنید وگرنه می بنده و سفت میشه. من چند برش توت فرنگی رو قبلش واسه قشنگی به دیواره لیوان چسبوندم. سپس لیوان ها رو دو ساعت بذارید بمونه تو یخچال.

در ادمه توت فرنگی رو از وسط برش بزنید و بذارید روی لایه پنیری. ژله رو با یه لیوان آبجوش مخلوط کنید. خوب که حل شد و از داغی افتاد یکم بریزید روی توت فرنگی ها و نیم ساعت بذارید بمونه تو یخچال تا توت فرنگی ها فیکس بشن.

بعدم بقیه ژله رو تا پر شدن ظرف بریزید روش و بذارید تو یخچال تا ببنده و در آخر به سلیقه خودتون تزئین کنید. نوش جونتون

به جای توت فرنگی از انار با ژله انار یا پرتقال با ژله پرتقال هم می تونید استفاده کنید.