چیز کیک اسنیکرز، عاشقای اسنیکرز پیشنهاد می کنم حتما این چیز کیک رو امتحان کنید. یه چیز کیک بر پایه کیک شکلاتی و کرم معرکه وسطش که روش با یک لایه توفی و بادام زمینی کاور میشه.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسنیکرز

  • پودر کیک شکلاتی آماده
  • پنیرخامه ای ۳۵۰ گرم
  • خامه صبحانه دوپاکت
  • پودر کارامل یک پاکت
  • شیرسرد یک دوم پیمانه
  • پودر ژلاتین یک قاشق غداخوری پر
  • شکر یک پیمانه
  • کره ۵۰گرم
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • بادام زمینی بو داده به میزان لازم

دستور پحت چیز کیک اسنیکرز

طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز

برای درست کردن این خوشمزه، اول کیک شکلاتی ای که تاحالا درست کردین و خوب شده رو داخل قالب کمربندی درست کنین میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنین.

فقط دقت کنین ارتفاع کیکتون نباید زیاد باشه تا جا برای کرم وسط و توفی باقی بمونه میتونین مواد کیکتون رو نصف کنین.

کیک که پخته شد اجازه میدیم تو همون قالب خنک بشه. برای کرم وسطش پنیر خامه ای ویک پاکت خامه صبحانه رو با همزن میزنیم.

مخلوط که شد پودر کرم کارامل رو اضافه میکنیم.

ژلاتین رو در شیر سرد حل میکنیم بعد روی بخار کتری میزاریم تا ژلاتین در شیر حل بشه حل که شد اجازه میدیم مخلوط شیر و ژلاتینمون خنک بشه بعد به مایع پنیر و خامه اضافه میکنیم با همزن مخلوط میکنیم.

کرم چیزکیکمون آمادست. سطح کیک که خنک شده رو با شیر مرطوب میکنیم کرم چیز کیک رو میریزیم.

قالب رو به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.

برای توفی روی چیزکیک:

یک پیمانه شکر قهوه ای یا اگه نداشتین شکر سفید رو میریزیم داخل قابلمه با حرارت ملایم تا آب بشه.

شکر که ذوب شد کره رو اضافه میکنیم. یک پاکت خامه صبحانه رو میریزیم تندتند هم میزنیم تا سس توفی یکدست بشه کمی که غلیظ شد آمادست از روی حرارت بر میداریم بادام زمینی رو بهش اضافه میکنیم.

این سس باید کامل خنک بشه اگه عجله دارین بزارین داخل یخچال تا هم زودتر خنک بشه و هم غلیظ‌تر بشه. سس رو روی کرم چیزکیکمون میریزیم.

چیز کیک رو از قالب در میاریم و سرو میکنیم.

نوش جان


روش دوم طرز تهیه کیک اسنیکرز کافی شاپی

کیک اسنیکرز جزو خوشمزه ترین و جذابترین کیکهای کافی شاپیه. بشدت پیشنهاد میشه درستش کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید.

مواد لازم

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۸۰ گرم
  • نمک ۱ پنس
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۳۰ گرم
  • شیر ۵۰ گرم
  • آردسفید ۸۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • پودرکاکائو ۲۰ گرم
  • قطرقالب ۲۰ سانت

دمای فر۱۸۰ درجه سانتی گراد مدت پخت ۲۵دقیقه

کارامل

  • شکر ۲۲۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۶۰ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بادام زمینی بدون پوست ۱۵۰ گرم

کرم چیز

  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم

روکش شکلاتی

  • شکلات سکه ای یا تخته ای ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع ۳۰ گرم
  • بادام زمینی خردشده ۵۰ گرم

طرز تهیه

اول کیک رو درست میکنیم. تخم مرغ، شکر، وانیل، نمک ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم، سفید، کشدار شود.

روغن را اضافه ۳۰ ثانیه بزنید بعد شیر را اضافه و ۳۰ ثانیه دیگر بزنید. آرد، بیکینگ پودر، کاکائو را با هم ترکیب ۳ مرتبه الک و طی ۲ مرحله اضافه و از یک جهت فولد کنید.

داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی داره بریزید و تو فر بزارید. ده دقیقه صبر کنید خنک شه از قالب خارج و به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید.

برای کارامل شکر را بصورت یکدست داخل تابه نسبتا بزرگی پخش کنید حرارت ملایم باشه و صبرکنید ازکناره ها ذوب و کاراملی شود به هیچ وجه با قاشق هم نزنید فقط گاهی تابه را تکون بدید وقتی کاراملی شد به ترتیب؛ کره، خامه، بادام زمینی را اضافه کنید چند جوش که زد از رو حرارت برداشته و بریزید داخل ظرف دیگری تا از داغی بیفته.

برای کرم: خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیره، پنیر را اضافه و دوباره بزنید فرم بگیره و بریزید داخل قیف یکبار مصرف.

یک تکه از کیک را داخل رینگ فلزی بزارید.

وقتی فیلینگ کیک روانجام دادین بزاریدش تو یخچال ۳ الی ۴ساعت بمونه بعد روکش شکلاتی را روش ریخته و کاور کنید.

برای روکش هم شکلات رابن ماری کرده، روغن مایع و بادام زمینی رو اضافه کنید و روی کیک بریزید. نوش جان

 

5/5 - (1 امتیاز)