چیز کیک سوخته اسپانیایی یا چیز کیک سن سباستین رو امتحان کردید؟ توی همهی چیز کیکهایی که خوردم، به نظر من این خوشزهترینشونه. درست کردنش هم با این روشی که بهتون یاد میدم خیلی خیلی راحته. فقط کافیه به نکاتی که میگم دقت کنید.
چیز کیک سوخته، نوعی چیزکیک هست که کراست نداره. در دمای بالا توی فر کاراملی میشه و درونش نرم و خامهای میمونه و روش یه حالت سوختهی قشنگ داره. برای درست کردن این چیز کیک سوخته یا همون سن سباستین معروف شما میتونید مقدار مواد دستور رو نصف کنید. امیدوارم که درست کنید و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک سوخته
- پنیر خامهای (من دو بسته ویلی۳۵۰ گرمی زدم) ۷۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ( دو بسته ۲۰۰گرمی) ۴۰۰ گرم
- خامه صبحانه (سه تا بسته ۲۰۰ گرمی) ۶۰۰ گرم
- شکر یک لیوان + یک چهارم لیوان
- تحم مرغ ۵ عدد
- وانیل دو قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- آرد قنادی یک چهارم پیمانه
ماسکارپونه همون پنیر خامهای بدون نمک هست. اگه پیدا نکردید کلش رو یه پنیر بزنید.
حتما حتما تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
دستور تهیه چیز کیک سوخته اسپانیایی (چیز کیک سن سباستین)
برای شروع اول شکر رو با پنیر ها بزنید تا یک دست بشه. بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و هر کدوم رو یک دقیقه هم بزنید. بعد خامه ها رو اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید و در آخر آرد و وانیل و نمک بزنید.
قطر قالب از ۲۲ تا ۲۵ باشه اوکیه. این کیک چون خیلی پف زیادی نداره میتونید تا سر قالب پر کنید.
حتما کف قالب دو لایه کاغ روغنی بندازید و باید از قالب کمربندی استفاده کنید.
مهم ترین نکتش اینه که ترجیحا با همون قالب زیریش سرو کنید و ظرف زیرش رو عوض نکنید.
در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده،به مدت ۵۵ دقیقه بمونه. وقتی از فر در میاد اول حالت لرزانکی داره ولی فکر نکنید که نپخته. با همون ظرف بذارید اول توی دمای محیط خنک بشه، بعد بذاریدش یخچال.
حدود ۸ ساعت هم توی یخچال استراحت بکنه. بعد از استراحت کاغذ روغنی ها رو از دورش آروم جدا کنید. ولی ترجیحا توی همون سینی قالب سرو کنید.
برای فر برقی، سولاردام و تستر دما ۱۸۰ درجه باشه.
این چیز کیک، از زمانی که از فر در میاد کم کم ارتفاعش کم میشه و داخلش گود میشه و حالت خیلی قشنگی پیدا میکنه.
تایم خنک شدن خیلی مهمه، وگرنه چیز کیکتون متلاشی میشه.
من چون این چیز کیک رو برای تولد درست کردم و خیلی دیرم شده بود. دیگه فرصت نشد کل تایم استراحتش رو پر کنه تا حسابی گود بشه.