کیک بمب شکلاتی کیکی که همه دوستش دارن! من کیک آماده از بیرون نمیخرم و کیک خودم درست میکنم. اگه بگید دنبال یه کیک بدون افزودنی و با کیفیت هستم که بتونم تو خونه درست کنم و همه دوست داشته باشن این کیک بمب شکلاتی برای شماست! (راستم بگم خیلی خوشمزه تر از کیک های شیرینی فروشی هاست!)
مواد برای تهیه کیک بمب شکلاتی
برای کیک اسفنجی
- 5 عدد تخم مرغ
- 125 گرم شکر (حدود دو انگشت کمتر از 1 لیوان)
- آرد 150 گرم (کمتر از 1 لیوان)
- 1 بسته وانیل 5 گرم
- 1 قاشق غذاخوری کاکائو
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 بسته بکینگ پودر 10 گرم
برای کرم
- 500 میلی لیتر شیر
- نصف لیوان شکر
- نصف لیوان نشاسته
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق غذاخوری کاکائو
- 130 تا 140 گرم شکلات تلخ
- 200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
خیس شدن
- 1 لیوان شیر
برای پوشاندن بیرون
- 200 گرم شکلات تلخ
- 1 جعبه خامه شیر
اندازه لیوان که استفاده می کنم: 200 میلی لیتر
آموزش کیک بمب شکلاتی
برای آماده کردن کرم ابتدا شیر، نشاسته، کاکائو، وانیل و شکر را داخل تابه برای کرم ریخته و میپزیم تا غلیظ شود.
خامه پخته شده را از روی اجاق برداشته و شکلات را به آن اضافه کرده و با همزن سیمی هم می زنیم تا شکلات ذوب شود.
کره دمای اتاق اضافه می کنند و با همزن خوب هم می زنیم روشو با سلفون میکشیم سلفون به سطح مواد بچسبه و در یخچال قرار می دهیم تا کش بیاید و سفت شود. اگر دیدین خیلی سفته با همزن بزنید رون شه.
در این فاصله بر کیک تخم مرغ ها و شکر و وانیل را حداقل پنج دقیقه با همزن بزنید تا به رنگ کرم سفید در بیاید و پف کند. روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در آخر آرد و کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کرده و برای آخرین بار هم می زنیم و خمیر را در قالب 22 سانتی متری می ریزیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. روی کیک اسفنجی را که از فر در می آوریم در حالی که داغ است با پارچه تمیزی می پوشانیم و 10 تا 15 دقیقه استراحت می کنیم.
در همین حین، خامه رو داغ میکنیم (نه جوشانده!) شکلات ها را به خامه گرم شده اضافه می کنند. شکلات را داخل خامه هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
چند قاشق از این سس شکلات جدا کنید کنار بگذارید. برای استفاده روی کیک اسفنجی خیس شده باقی مانده سس را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. کیک اسفنجی به 3 قسمت مساوی تقسیم می شود.
هر لایه با شیر مرطوب میشود. کمی سس شکلاتی پخش میکنید در صورت تمایل می توانید مقداری خامه قنادی رو فرم بدین و روی لبه کیک بریزید (دلبخواهیه). بعد اینکه لایه اخر را گذاشتید مخلوط سس شکلاتی خنک شده در یخچال را با همزن بزنید تا پف کند.
قسمت بیرونی کیک با این کرم پوشانده میشود. در صورت تمایل می توان آن را با این کرم تزیین کرد. باید یک شب در یخچال استراحت کند.