بیسکوییت چای یه بیسکوییت ترد و کم شیرین و خوشمزه ست با ماندگاری بالا! بریم برای پخت این بیسکوییت چایکره ایی و خوش بافت و خوش عطر و خوشمزه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. بیسکویت چای با یه فنجون چای داغ بسیار دلچسبتر میشه!
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت چای
- کره ۸۰ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- شیر ۲/۳ قاشق سوپ خوری
- چای (مایع) ۱ قاشق سوپ خوری
- پود بادام درختی ۲۰ گرم
- چای کیسه ایی ۴ گرم یا ۲ عدد
- آب جوش ۴۰ گرم
- آرد سفید ۱۳۵ گرم
طرز تهیه بیسکویت چای
برای شروع ابتدا محتویات دو عدد چای رو از کیسه اش خارج و با آب جوش مخلوط و درپوش گذاشته و پنج دقیقه ایی میذاریم کنار.
بعد با یه صافی چای و تفاله رو از هم جدا میکنیم.
کره رو با لیسک از هم باز میکنیم. سپس پودر قند رو در سه نوبت اضافه و با لیسک بخورد کره میدیم.
حالا با دور کند همزن دو دقیقه هم میزنیم تا رنگش روشن و صاف و یکدست بشه.
بعد چای مایع و شیر رو اضافه کرده و یک دقیقه با دور کند همزن میزنیم.
در ادامه همزن برقی رو کنار میذاریم و از اینجا به بعد با لیسک کار میکنیم.
در این مرحله پودر بادام و تفاله چای رو به نوبت اضافه و هم میزنیم.
حالا آرد رو اضافه میکنیم، دقت کنید که بیش از اندازه هم نزنید فقط در این حد که مواد یکدست بشه.
بعد خمیر رو به ضخامت یکی دو سانت باز و لای نایلون گذاشته و ۱۲ ساعت تو یخچال استراحت میدیم.
بعد استراحت خمیر رو بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۵ تا ۶ میل با وردنه باز میکنیم (خمیر ابتدا سرد و سفته ولی کم کم نرم میشه و براحتی باز میشه).
خمیر رو که حالا نرم شده ۱۵ دقیقه تو فریزر استراحت میدیم (نایلون روش بکشین تا خمیر خشک نشه) و بعد کاتر میزنیم و با کمی فاصله تو سینی چیده و میذاریم تو فر تا بپزه.
من تو فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد با فن روشن و طبقه وسط که از قبل گرم کردم مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم تا کف بیسکوییت طلایی بشه.
شما با توجه به فر خودتون بهش دما و زمان بدید.
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد بالا ببرین.
نکات مهم پخت بیسکویت چای
- قاشق ها استاندارد قنادیه.
- مواد اولیه هم دمای محیط باشن.
- اضافات خمیر رو جمع و دوباره به ضخامت ۵ تا ۶ میل باز کرده و میذاریم فریزر تا خنک بشه بعد کاتر میزنیم.
- دقت کنید که خمیر موقع باز کردن و کاتر زدن خنک خنک باشه.
- من برای احتیاط ابتدا کارتر رو آردی کردم ولی نیازی نیست خمیر که خنک باشه راحت از کاتر جدا میشه.