پاستا مرغ و ریحان رو امتحان کردید؟ این پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه  یه پاستای خوشمزه ست که خیلی زود آماده میشه و برای مهمونی هاتون یه انتخاب عالیه!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه

  • پاستا پنه (یا هر فرم دلخواهی) دویست و پنجاه گرم
  • مرغ یک چهارم سینه مرغ
  • کره بیست و پنج گرم
  • سماق یک قاشق مرباخوری سرخالی
  • پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری سرپر
  • پنیر پیتزا سه قاشق غذاخوری
  • سیر یک حبه کوچیک
  • پیاز یک عدد
  • پاپریکا یک قاشق مرباخوری
  • ریحان خرد شده سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پوره گوجه فرنگی یک و نیم لیوان
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سرپر
  • آویشن یک قاشق چای خوری سرخالی

طرز تهیه پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه

برای شروع ابتدا یک عدد پیاز رنده یا نگینی خرد کنید و تفت بدید. بهش زردچوبه و روغن اضافه کنید تا سبک و طلایی بشه در این مرحله یک حبه سیر رنده کنید و اضافه کنید.

پاستا با مرغ و ریحون

مرغ رو همراه کره، پودر سوخاری، نمک، فلفل، آویشن و سماق داخل غذا ساز بریزید. پوره کنید و به دستتون آب بزنید و کوفته های ریزی درست کنید و سرخ کنید.

دستور پخت پاستا با مرغ و ریحون

در این مرحله پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رو به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و در تابه رو بزارید تا به جوش بیاد.

پاستا با مرغ و گوجه فرنگی

در تابه رو بردارید و کوفته ها رو بریزید تا ده دقیقه روی شعله خیلی کم تا کوفته ها پخته بشه و آب گوجه فرنگی گرفته بشه و سس غلیظی براتون بمونه.

پاستا ریحون و گوجه

سپس نمک و فلفل و روغن زیتون رو اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد به خورد هم بره.

طرز تهیه پاستا با مرغ و گوجه

در این مرحله پاستا رو که داخل آبحوش پختید به سس اضافه کنید.

پاستا مرغ با سس گوجه ریحون

ریحان و پنیر پیتزا رو اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کامل پاستا آغشته به سس بشه.

پاستا با سس ریحان و گوجه فرنگی

سپس شعله پخش کن بزارید و در تابه رو بزارید. زمان بدید مواد پنج دقیقه کامل به خورد پاستا بره. بعد میتونید داخل بشقاب سرو کنید. تا داغه میتونید به دلخواه روشو بازم پنیر پیتزا بریزید و نوش جان کنید.