پاستا مرغ و ریحان رو امتحان کردید؟ این پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه یه پاستای خوشمزه ست که خیلی زود آماده میشه و برای مهمونی هاتون یه انتخاب عالیه!
مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه
- پاستا پنه (یا هر فرم دلخواهی) دویست و پنجاه گرم
- مرغ یک چهارم سینه مرغ
- کره بیست و پنج گرم
- سماق یک قاشق مرباخوری سرخالی
- پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری سرپر
- پنیر پیتزا سه قاشق غذاخوری
- سیر یک حبه کوچیک
- پیاز یک عدد
- پاپریکا یک قاشق مرباخوری
- ریحان خرد شده سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پوره گوجه فرنگی یک و نیم لیوان
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سرپر
- آویشن یک قاشق چای خوری سرخالی
طرز تهیه پاستای مرغ و ریحون با سس گوجه فرنگی
برای شروع ابتدا یک عدد پیاز رنده یا نگینی خرد کنید و تفت بدید. بهش زردچوبه و روغن اضافه کنید تا سبک و طلایی بشه در این مرحله یک حبه سیر رنده کنید و اضافه کنید.
مرغ رو همراه کره، پودر سوخاری، نمک، فلفل، آویشن و سماق داخل غذا ساز بریزید. پوره کنید و به دستتون آب بزنید و کوفته های ریزی درست کنید و سرخ کنید.
در این مرحله پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رو به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و در تابه رو بزارید تا به جوش بیاد.
در تابه رو بردارید و کوفته ها رو بریزید تا ده دقیقه روی شعله خیلی کم تا کوفته ها پخته بشه و آب گوجه فرنگی گرفته بشه و سس غلیظی براتون بمونه.
سپس نمک و فلفل و روغن زیتون رو اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد به خورد هم بره.
در این مرحله پاستا رو که داخل آبحوش پختید به سس اضافه کنید.
ریحان و پنیر پیتزا رو اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کامل پاستا آغشته به سس بشه.
سپس شعله پخش کن بزارید و در تابه رو بزارید. زمان بدید مواد پنج دقیقه کامل به خورد پاستا بره. بعد میتونید داخل بشقاب سرو کنید. تا داغه میتونید به دلخواه روشو بازم پنیر پیتزا بریزید و نوش جان کنید.