کوکی نعنایی یک کوکی با طعم خاص و متفاوته که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. طعم خنک نعنا به همراه شکلات یه کوکی ترد و خوشمزه ترکیبی که به شکلی متفاوت شما رو به بهشت میبره! یک طعم خاص و متفاوت از کوکی! یه کوکی خوشمزه با عطر و طعم نعنا!
مواد لازم برای تهیه کوکی نعنایی
- کره ۱۱۳ گرم
- شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
- اسانس نعنا کمی
- رنگ سبز کمی
- تخم مرغ ۱ عدد حدودا ۶۰ گرمی با پوست
- آرد سفید ۱۸۵ گرم یا ۱ و ۱/۲ پیمانه هر پ آرد ۱۲۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- کرم تار تار ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات با طعم نعنا ۶۰ گرم
- نعنا تازه خرد شده ۴ قاشق سوپ خوری
- شکلات برای تزئین مقداری
طرز تهیه کوکی نعنایی
برای شروع ابتدا کره نرم (شل و ول نباشه) و شکر رو با همزن برقی یکی دو دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و رنگش روشن بشه.
سپس تخم مرغ رو اضافه می کنیم و بعد اسانس رو اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد با هم خوب مخلوط بشن.
در ادامه رنگ سبز و بعد نعنای خرد شده رو به مواد اضافه کرده و هم مزنیم تا مواد یکدست بشن.
سپس مخلوط آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، کرم تارتار و نمک رو روی مواد الک می کنیم و در ادامه به کمک لیسک مواد رو به صورت دورانی هم می زنیم و مخلوط میکنیم.
نکته: مواد رو در این مرحله زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید و و در آخر شکلات نعنایی رو به مواد اضافه کنید.
از مواد کوکی گلوله هایی به وزن چهل گرم جدا کنید و کف دستتون گرد کنید و سپس و روی سینی با فاصله مناسب میچینیم و در فر برقی با ۱۷۵ درجه سانتی گراد با فن روشن طبقه وسط حدودا ۸ تا ۹ دقیقه گذاشته تا دور و کف کوکی کمی طلایی بشه.
نکته: دما رو حتما با توجه به فر خودتون تنظیم کنید.
وقتی که سینی رو که از فر بیرون آوردید چند ضربه به سطحی میزنیم و وقتی که کوکی هنوز داغه، شکلات رو داخل کوکی ها فرو میکنیم، این طوری هم خوشگل تر میشن و هم ترک های روی کوکی بیشتر میشه.
نکات مهم پخت کوکی نعنایی
- وقتی که کوکی رو از فر خارج می کنید وسطش هنوز نرم و شله، ولی یه موقع فکر نکند که نپخته! سرد که بشه خودش رو میگیره و سفت میشه.
- حتما زمان بدید تا کوکی ها داخل سینی کامل خنک بشن و بعد جا به جا کنید.
- برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد بالا ببرین.
- اندازه پیمانه و قاشق ها استاندارد آشپزیه.
- من مقدار مواد اولیه رو با ترازو وزن کردم و پیمانه تقریبیه.
- بهتره که اول یه دونه از کوکی ها رو امتحانی داخل فر بذارید و بپزید تا دما و مدت زمان پخت دستتون بیاد.
- زمان پخت کوکی کوتاهه، اگه کوی ها زیاد تو فر بمونن بعد از خنک شدن سفت میشن.
- وقتی که کوکی ها رو که از فر خارج می کنید خیلی نرم و منعطف هستند و راحت شکل میگیرن، پس اگه تو بعضی قسمت ها کوکی کج و کوله شده خیلی راحت می تونید با کمک یک قاشق چایی درستش کنید.