بیسکوییت لوتوس یکی از خوشمزه ترین بیسکوییت هاست که قیمتش نسبتا بالاست، اما با این دستور تهیه بیسکویت لوتوس خودتون تو خونه می تونید درستش کنید اونم با موادی که تو دسترسه و خیلی راحته و طعمش هم همونه!
من خیلی وقت بود که دنبال یه رسپی درجه یک از بیسکویت لوتوس بودم که بالاخره پیدا کردم و تست کردم و براتون آماده کردم. برای تهیه این بیسکوییت شما نیاز به کاتر طرح لوتوس دارین. یه رسپی درجه یک براتون اوردم که خودتون بتونید تو خونه با کمترین هزینه بیسکوییت لوتوس گرون قیمت و لاکچری رو درست کنید و لذتش رو ببرید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت لوتوس خانگی
- آرد سفید قنادی ۳۳۰ گرم
- پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر میخک ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره بدون نمک ۲۲۵ گرم
- شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
- شکر دانه ریز ۵۵ گرم
- اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- شیر خنک ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بیسکویت لوتوس خانگی
برای شروع ابتدا آرد، دارچین، زنجبیل، میخک، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و جوز هندی را با هم ترکیب و الک کنید و بگذارید کنار.
سپس کره هم دمای محیط، شکر سفید و قهوه ای و وانیل را با هم ترکیب و با همزن برقی بزنید تا حجیم و رنگش روشن بشه.
مخلوط آرد را بهش اضافه کنید ابتدا با لیسک مواد رو با هم مخلوط کنید بهش شیر سرد رو اضافه و با دست در حد خمیری شدن مخلوط کنید.
دقت کنید به هیچ عنوان ورز ندید وگرنه به روغن میفته و تو کیفیت بیسکوییت تاثیر داره. همین که خمیری شد کافیه بزارید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و بترتیب لای دوتا کاغذ روغنی و با وردنه خمیر را به قطر ۴ میل باز کنید و بزارید داخل یخچال ۱ ساعت استراحت کنه.
سپس کاتر بزنید (کاتر رو هر بار بزنید تو آرد تا خمیر بهش نچسبه) وقتی همه رو کاتر زدید بمدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر بزارید.
بعد با کمک یک چاقو بیسکوییت ها رو بردارید و بچینید داخل سینی فر (کف سینی حتما کاغذ روغنی بزارید) داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
دقت کنید دمای فرها با هم فرق داره بعد از ۱۲ دقیقه چک کنید نسوزه و رنگش تیره نشه.
از فر خارج کنید تا زمانی که کاملا خنک نشده دست نزنید و جابه جا نکنید.
طرز تهیه کرم لوتوس
خوشمزه ترین کرم دنیا که خودتون میتونید راحت تو خونه درستش کنید طعمش بینظیره!
مواد لازم
- بیسکوییت لوتوس ۱۲۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره هم دمای محیط ۲ قاشق غذاخوری
- شیرعسلی ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
بیسکوییت، شکر و پودردارچین را بریزید داخل میکسر و میکس کنید سپس کره و شیرعسلی را بهش اضافه کنید و خوب میکس کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل بشه.
کرم رو بریزید داخل شیشه درشو ببندید داخل یخچال ۱۰ روز ماندگاری داره.
میتونید از این کرم برای کاور کیکهاتون، فیلینگ، انواع دسر، نوشیدنی و … استفاده کنید. هر چی باهاش درست بشه مزه بهشت میده.
نکته: داخل یخچال کرم سفت میشه اگه خواستین رقیقش کنید ۳۰ ثانیه بزارید تو مایکروویو.