تارت شاتوت یه دسر خوشمزه ست که تو فصل شاتوت من همیشه درست می کنم. فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ و خوش عطر. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه تارت شاه توت

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک لیوان
  • آرد ۲ لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق سر صاف
  • وانیل نوک قاشق چای خوری

مواد لازم کرفیل وانیل

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۷۰ گرم
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شیر ۲۵۰ گرم
  • آرد ۲۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم
  • کره ۲۰ گرم

طرز تهیه تارت شاتوت

طرز تهیه تارت شاه توت
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

آرد و بکینگ پودر و یک پنس نمک را با هم الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

سفیده را بزنید تا کمی پف کند و بعد یک سوم از شکر را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی شود.

حالا زرده ها را با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود. روغن و شیر را کم کم اضافه کنید.

نصف مواد آردی را به مخلوط زرده ها با الک، اضافه و به صورت دورانی هم بزنید و بعد نصف سفیده را فولد کنید و دوباره این مرحله را تکرار تا مواد آردی و سفیده تمام شود.

من این مقدار مواد را در دو عدد قالب تارت ریختم. سپس داخل فر گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید.

بعد از پخت کیک و خنک شدن آن، سطح کیک را با سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید و با شیر مرطوب کرده و یک لایه سس کرمفیل وانیل، روی سطح کیک بمالید و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت دهید و در آخر مارمالاد شاتوت را روی سطح کیک پخش کرده و دوباره در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.

برای تهیه کرمفیل زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود.

شیر و آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا مقداری گرم شود و بعد مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه کرده و به سرعت هم بزنید و تا زمانیکه به غلظت فرنی برسد به هم زدن ادامه دهید و در نهایت از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و روی سطح آن نایلونی بکشید تا رویه نبندد و کمی از حرارت بیوفتد و خنک شود ولی خیلی سفت نشه تا به راحتی روی سطح کیک پخش شود.

این مقدار کرمفیل، برای دو عدد کیک تارت کافیه.

برای مارمالاد شاتوت هم، دو لیوان شاتوت را با حدود ۶ قاشق شکر داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا آب بندازه و نرم شود و در صورت دلخواه با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره شود ولی من این کار رو نکردم و دوست داشتم شاتوتها مشخص باشند و در آخر یک قاشق مرباخوری پُر از پودر ژلاتین داخل یک چهارم لیوان آب سرد حل و بن ماری کنید و به مارمالاد اضافه کنید و کمی که خودش رو گرفت روی سطح کرفیل سرد شده بریزید.

این مقدار مارمالاد، برای دو عدد تارت شاه توت کافیه. نوش جان