پای شاتوت رو اگه امتحان نکردید پیشنهاد می‌کنم حتما امتحان کنید. عطر و طعم فوق‌العاده‌ای داره و به احتمال زیاد طرفدارش میشید. در ادامه با دستور پخت پای شاه توت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه خمیر پای شاه توت

  • آرد 350 گرم
  • کره 100 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آب 70 گرم
  • شکر 5 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل 1 چهارم قاشق چای‌خوری
  • خمیر مایه 1 قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم برای مایه داخل پای شاه توت

  • شکر 100 گرم
  • شاتوت 250 گرم
  • نشاسته (یا نشاسته ذرت) 3 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پای شاتوت خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه پای شاتوت

 

مرحله اول، آماده کردن خمیر پای

برای شروع ابتدا مواد خشک رو که شامل آرد، خمیر مایه، شکر، نمک، وانیل و کره میشه رو داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس آب رو بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم و بعد روش خمیر رو می‌پوشونیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه.


مرحله دوم، آماده کردن مواد داخل پای شاه توت

برای آماده کردن مایه داخل پای شاتوت‌ها رو داخل یک کاسه میریزیم و نشاسته و شکر رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال میذاریم. اگه شاتوت آب انداخت


مرحله سوم، آماده کردن پای شاتوت

بعد از گذشت 1 ساعت خمیر رو از یخچال بیرون میاریم و به دو قسمت یکی کوچیک تر و یکی بزرگتر تقسیم میکنیم. سپس قسمت بزرگتر رو با وردنه پهن می‌کنیم و بعد کف قالب پهن می‌کنیم و قسمت‌های اضافی که از لبه‌های قالب بیرون میزنه رو جدا می‌کنیم. کف قالب رو قبل از پهن کردن خمیر خوب چرب کنید.

مخلوط شاتوت و نشاسته و شکر رو روی خمیر داخل قالب میریزیم و بعد تکه‌های کره رو روش میذاریم.

در اخر برای لایه رویی پای قسمت کوچک خمیر رو با وردنه پهن کنید و به صورن نوارهای باریک حدود  2 سانتی‌متر برش بدید و به صورت حصیری روی پای بپینید. همچنیم می‌تونید خمیر رو به اندازه قالبتون یک تکه و گرد برش بدیدو بذارید روی کار و برای اینکه بخارش خارج بشه با چاقو چند جاشو برش بزنید.

سپس روی پای رو با زرده تخم‌مرغ زده شده براش کنید و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید و به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد زمان بدید تا بپزه.


نکات مهم و فوت و فن های پخت پای شاه توت

  • به دلیل اینکه شاتوت میوه شیرینی نیست مقدار شکر به ذائقه خودتون بستگی داره و می‌تونید به دلخواه بیشترش کنید.
  • برای درست کردن خمیر می‌تونید به جای آب از شیر استفاده کنید.
  • با توجه به نوع آردی که استفاده می‌کنید ممکنه مقدار آب یا شیر کم یا زیاد بشه تا خمیر جمع بشه.
  • اضافه کردن نشاسته ذرت به شاتوت، آب اضافی شاتوت رو به خودش جذب می‌کنه و باعث می‌شه خمیر پای خوب پخته بشه، پس حذفش نکنید.
  • همه مواد خمیر پای بهتره سرد باشه.

فیلم طرز تهیه پای شاتوت

همچنین بخوانید:

Rate this post