کیک شاتوت تازه طعم و مزه خاصی داره و اگه به شاتوت تازه دسترسی دارید، کیک شاه توت رو حتما تو خونه درست کنید و امتحان کنید. در ادامه با دستور پخت کیک شاتوت تازه مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کیک شاه توت تازه با ماست

  • تخم مرغ 2 عدد
  • شاه توت نصف لبوان فرانسوی دسته‌دار
  • شکر نصف لبوان فرانسوی دسته‌دار
  • آرد 2 لبوان فرانسوی دسته‌دار
  • ماست نصف لبوان فرانسوی دسته‌دار
  • روغن مایع نصف لبوان فرانسوی دسته‌دار
  • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک شاه توت تازه ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک شاتوت ساده با ماست بدون شیر بدون فر

مرحله اول، آماده کردن مایه کیک

برای پخت کیک شاتوت ابتدا تخم‌مرغ‌ها و ماست رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید و دردمای محیط بذارید تا هم‌دما بشن.

یک کاسه بزرگ بردارید و شکر و وانیل و روغن مایع رو با هم داخل کاسه بریزید و با همزن برقی یا دستی به مدت 3 تا 5 دقیقه با سرعت تند هم بزنید تا کمی روشن و حجیم بشه و شکر حل بشه. در ادامه تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچیک جداگانه بشکونید و وقتی که از شالم بودنشون مطمئن شدید به مواد اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ مواد رو به مدت 1 دقیقه هم بزنید. بعد از تخم‌مرغ ماست رو اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگه مایه کیک رو هم بزنید.


مرحله دوم، اضافه کردن آرد

آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده رو کم کم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد رو در یک جهت و به صورت دورانی هم بزنید.


مرحله سوم، اضافه کردن شاه توت

بعد از آماده شدن مایه کیک، شاتوت رو به مایه کیک اضافه کنید و فقط حدی که با مواد مخلوط بشه هم بزنید.


مرحله چهارم، پخت کیک شاتوت

قالب رو با کمی روغن مایع یا روغن جدا کننده چرب کنید. سپس مایه کیک رو داخل قالب بریزید و قالب 3 مرتبه به آرومی به سطح کار بکوبید تا هوای اضافی داخل مایه کیک خارج بشه. سپس قالب رو داخل فر از قبل گرم شده در طبقه وسط فر بذارید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه زمان بدید تا کیک شاتوتی ساده آماده بشه. با خلال دندون یا سیخ چوبی پخته شده کیک رو چک کنید. سپس قالب رو از فر خارج کنید و چند دقیقه زمان بدید تا کمی خنک بشه. در ادامه کیک رو از قالب خارج و به دلخواه با خامه تزئین کنید. نوش جان.

برای پخت کیک شاتوت بدون فر، یک قابلمه نسبتا بزرگ (بزرگتر ار قالب کیک) انتخاب کنید و از یک ربع قبل بذارید روی حرارت تا داغ بشه. سپس یک رینگ فلزی کف قابلمه بذارید. وقتی که قابلمه داغ شد، قالب رو روی رینگ فلزی بذارید و درب قابلمه رو دمکنی بپیچید و بذارید. حرارت رو کم کنید و به مدت یک ساعت زمان بدید تا کیک شاتوت بپزه. سپس با سیخ چوبی کیک رو تست کنید و اگه مواد به سیخ نچسبید، یعنی کیک آماده‌ست. در غیر این صورت زمان بیشتری بدید تا کیک بپزه.


نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک شاتوت ساده

  • بهتره ماست رو با شیر جایگزین نکنید، چون که شیر باعث میشه مایه کیک روان‌تر بشه و شاتوت‌ها به ته قالب برن.
  • با توجه به مقدار شکری استفاده شده در این دستور، این کیک شیرینی مناسبی داره، اما اگه کیک رو خیلی شیرین دوست دارید مقدار شکر رو کمی بیشتر کنید..
  • به دلیل تفاوت دما در فر های مختلف، همیشه کیک رو قبل از خارج کردن از فر با خلال دندون یا سیخ چوبی چک کنید و اگه مایه کیک به خلال دندون چسبید زمان بیشتری بدید تا کامل بپزه.
  • برای پخت کیک با فر برقی و توستر و سولاردم دما رو 20 درجه سانتی‌گراد کمتر تنظیم کنید.
همچنین بخوانید: