سالاد بادمجان کبابی با نخود یه پیش غذا یا یه شام سبک و خوشمزه ست که اینقدر خوشمزه و راحته اگه یک بار امتحان کنید، میره تو لیست غذاهای مورد علاقه تون مخصوصا اگه طعم بادمجون کبابی رو دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان کبابی ترکیه ای

  • 3 عدد بادمجان
  • 1 عدد فلفل کاپیا(فلفل ترکیه‌ای)
  • مقداری جعفری
  • یک مشت گردو
  • 6 قاشق‌غذاخوری ماست چکیده
  • 2 قاشق‌غذاخوری ارده
  • 1 حبه سیر
  • 1 قاشق‌چایخوری نمک
  • کمی آبلیمو

برای روی آن:

  • 3 قاشق‌غذاخوری روغن‌ زیتون
  • نمک به اندازه کافی برای نخود
  • از 1 لیوان مقداری کمتر نخود آب‌پز شده
  • 1 قاشق‌چایخوری زیره
  • 1 قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه
  • 1 قاشق‌چایخوری فلفل قرمز پرک شده

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی ترکیه ای

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی با نخود و ماست
به کمک چاقو روی بادمجان‌ها و فلفل‌ را سوراخ‌ کنید داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته شده بذارید داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بذارید تا کبابی شوند. (میتوانید روی اجاق کبابی کنید) با چنگال نرم شدن آنها را کنترل کنید وقتی نرم شدند از فر خارج کنید.

بادمجان‌ها و فلفل‌ کبابی شده را داخل پلاستیک بذارید در آن را ببندید و 5 دقیقه بعد باز کنید. (برای اینکه پوست بادمجان‌ها و فلفل‌ به راحتی کنده شود) بادمجان و فلفل را خارج کرده پوستشان را بکَنید و به کمک یک چاقو خیلی ریز خرد کنید.

جعفری و گردو را هم خیلی ریز خرد کنید.

سپس بادمجان، فلفل، گردو و جعفری ریز خرد شده را یکجا دوباره با چاقو خرد کنید و با هم ترکیب کنید. (مانند ویدئو)

داخل ظرف دیگری ماست چکیده، ارده، سیر، نمک و کمی آبلیمو را ریخته خوب مخلوط کنید.

ترکیب بادمجانی که قبلا حاضر کرده بودید را داخل ترکیب ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید.

داخل ماهیتابه‌ای، تمام مواد لازم برای نخود را ریخته مخلوط کنید 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.

بعد از تفت دادن نخود‌ آن را روی ترکیب بادمجان کبابی بریزید و سرو کنید. روی آن را به دلخواه می‌توانید تزئین کنید. به کسانیکه امتحان می‌کنند خسته نباشید و نوش جان می‌گویم.