رولت طرح دار خامه ای رو با این آموزش خودتون می تونید خیلی راحت درست کنید. با این آموزش میتونی کلی کیک و رولت با طرح های خاص و برجسته درست کنی!

مواد لازم برای تهیه رولت طرح دار خامه ای برای قالب ۳۰ در ۴۰

  • تخم مرغ ۴ عدد (متوسط رو به درشت)
  • شکر نصف پیمانه یا لیوان دسته دار
  • آرد ۱ پیمانه
  • آب جوش ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری کمی بیشتر
  • خامه قنادی ۲۵۰ گرم (تا ۳۵۰ گرم میتونید بزنید)
  • کمی شیر برای مرطوب کردن کیک

مواد لازم برای طرح انداختن

  • سفیده تخم مرغ ۲۵ گرم
  • پودر قند ۲۵ گرم
  • کره هم دمای محیط ۲۵ گرم
  • آرد ۳۰ گرم

طرز تهیه رولت طرح دار خامه ای

طرز تهیه رولت طرح دار خامه ای

برای شروع ابتدا کره و پودر قند را ۴ تا ۵ دقیقه با همزن دور تند بزنید تا سبک بشه.

سپس سفیده تخم مرغ را اضافه و ۳۰ ثانیه دیگه هم بزنید.

آرد را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

به ۲/۳ مواد رنگ قرمز ژله ای و به ۱/۳ مواد رنگ سبز اضافه و مخلوط کنید و مواد رنگی رو داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیفو ریز قیچی کنید.

طرح رو از قبل روی کاغذ روغنی بکشید و کاغذ رو برگردونید و روی طرحارو با مواد پر کنید (این مرحله رو با ظرافت و حوصله انجام بدین تا نتیجه کار عالی بشه)

سپس سینی رو داخل فریزر بزارید. برای رولت سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا کنید. (زرده به هیچ وجه قاطی سفیده نشه)

سفیده رو ۱ دقیقه با همزن بزنید وقتی کف کرد و سفید شد نصف مقدار شکرو کم کم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید.

در نهایت سفید باید کاملا سفید بشه و از کاسه نریزه. زرده و مابقی شکر و وانیل رو ۵ تا ۶ دقیقه با دور تند بزنید.

آب جوش را آرام به زرده اضافه و مدام هم بزنید. ترکیب آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا سفیده را در ۳ مرحله به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. (آروم هم بزنید پف سفیده نخوابه)

سینی رو از فریزر در بیارین و موادو داخل سینی بریزید و با کاردک صاف کنید تا ضخامت مواد همه جای قالب یکسان باشه.

سینی رو ۳ بار به سطح کار بکوبید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۸ دقیقه قرار بدین و ۲ دقیقه هم در آخر گریل را بزنید تا روی رولت طلایی بشه.

از فر در آوردین روشو پارچه بکشید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک بشه. سپس دورشو با چاقو جدا کنید و روی پارچه برگردانید.

کاغذ روغنی رو جدا کنید و مجدد روی پارچه برگردانید و با همان پارچه رول کنید. بعد از ۵ دقیقه رول را باز کرده و با شیر سطح رولت را خیس و بعد خامه بزنید و مجدد رول کنید. چندساعت بزارید یخچال و بعد سرو کنید.