سالاد لبو و انار یه سالاد پاییزی و زمستونی راحت و خوشمزه ست که خودش یه غذای کامله و یه انتخاب عالی برای یلدا می تونه باشه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو و انار
- لبو ۱ عدد
- انار ۱ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- گردوی خرد شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- کلم بنفش کوچک نصف عدد
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
طرز تهیه سالاد لبو و انار
برای شروع چغندر لبو رو خوب شستم. سر و ته اش رو نگرفتم این کار بابت خوش رنگ شدن هستش. با مقداری آب گذاشتم بپزه. بعد از پخت پوستش رو کندم و مکعبی برش دادم.
سینه مرغ رو با یک عدد پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه تفت دادم و بعد با مقداری آب گذاشتم بپزه. بعد از پخت ریش ریش کردم. کلم بنفش رو شستم و خرد کردم. برای راحای کار از رنده کمک گرفتم.
توی یک ظرف بزرگ، لبو مکعبی شده، مرغ ریش ریش شده، کلم خرد شده، انار دون شده، گردوی خرد شده رو ترکیب کردم. برای سس، مایونز و ماست، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو رو ترکیب کردم و اضافه کردم.
روش دوم
طرز تهیه سالاد لبو و انار
اگه این سالاد دلبر با این سس متفاوت رو برای مهمونی ها و شب یلدا درست کنی همه دستورش رو ازت میخوان!
مواد لازم
- لبو متوسط 1 عدد (پخته)
- دانه انار 1 پیمانه
- کنسرو ذرت یا ذرت پخته 1/2 پیمانه
- فلفل دلمه ای نصف عدد (فلفل دلمه ای سبز یا رنگی)
- کینوا یا بلغور 1/4 پیمانه (من از مخلوط سه رنگ کینوا استفاده کردم)
- جعفری خرد شده نصف پیمانه
- نعنا خرد شده نصف قاشق غذاخوری
- پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- خیارشور خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده 1/4 پیمانه
- پنیر فتا (پنیر سفید صبحانه) 1/3 پیمانه
مواد لازم سس
- رب انار 3 قاشق غذاخوری (رب رقیق)
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه یا سرکه سیب به اندازه دلخواه
- نمک بمیزان دلخواه
- شکر یک قاشق چایخوری (بدلخواه)
طرز تهیه
1/4 پیمانه کینوا را با نصف پیمانه آب روی حرارت بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید سرش بذارید تا آب کاملا کشیده بشه. اگه بلغور استفاده می کنید، آب داغ بریزید و 1ساعت کنار بذارید.
اول مواد سس را با هم مخلوط کنید. مواد سالاد را با هم مخلوط کنید، سس را بریزید هم بزنید. برای سرو سالاد را در ظرف ریخته و پنیر خرد شده بپاشید.