رولت کره و عسل این شیرینی رو برای اولین بار میبینید و جدیدترین ورژنش همینجاست! رولت این رسپی هم در واقع همون کیک تخته ای هست.
مواد لازم برای تهیه رولت کره و عسل
- 200 گرم گردو تکه خرد شده درشت
- 250 گرم کشمش نیاز دارید که قبل از پخت تخته ای به اون اضافه کنید و بعد پخت انجام بدید البته میتونید گردو رو اضافه نکنید و بعد کشیدن مواد ما بین تخته ای و کمی رو رولت استفاده کنید.
- رسپی برای یه تخته ای و چهارتا رولت
- کره 1 کیلو گرم
- خامه زده شده 1800 گرم
- عسل 350
طرز تهیه رولت کره و عسل
کره رو با سری پدل حدود هفت دقیقه بزنید تا پوک و کرمی شود به همراه لیسک یا پاک کن از کف ظرف همزن زیر و رو کنید مجدد چند دقیقه بزنید تا پوک و یکدست شود.
سپس عسل رو اضافه کنید و مجدد پنج دقیقه هم بزنید فقط سعی کنید که یکدست و پوک بشه.
اگه نشده بود کف ظرف رو با پاکن زیر و رو کنید و مجدد هم بزنید بعد از یکدست شدن دوباره زیر و رو کنید و کل خامه رو به مواد اضافه کنید و با دنده یک خیلی کم فقط در حد مخلوط هم بزنید زیاد هم نزنید که موادتون خراب نشه فقط یکدست بشه.
تخته ای پخته شده رو از وسط برش بزنید موادتون رو به اندازه وسط تخته ای بکشید روی اون رو بزارید به چهار قسمت مساوی ببرید مابقی مواد رو بین چهارتا رولت تقسیم کنید و صاف کنید و تخته ای رو بین رولت پیچ کنید به مدت 24 ساعت فریز کنید و بعد برش بزنید نوش جان
نکات مهم تهیه رولت کره و عسل
- کره حتماً به دمای محیط باشه و حتماً خوب بزنید تا پوک بشه.
- خامه رو از قبل فرم بدید و توی هوای محیط بزارید تا سرمای اون کامل حذف بشه.
- زمانی که خامه رو به همراه کره مخلوط کردید فقط در حد مخلوط هم بزنید.
- حتماً برای هر دفعه زیر پاتیل رو تمیز کنید تا یکدست باشه.
- کشمش رو حتما باید همراه تخته پخت کنید.
- اگه گردو توی تخته ای نرختید ما بین تخته ای و رولتتون بریزید.
- اگه موادتون کم بود کمی بهش خامه اضافه کنید.
- حتماً باید بیست و چهار ساعت داخل فریزر بزارید.