نان مرغ یه نون شکم پر خوشمزه ست و یه جورایی شبیه پیراشکی مرغ. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان مرغ

مواد لازم برای خمیر

  • شیر سرد یک دوم پیمانه
  • خمیرمایه فوری یک قاشق غذاخوری
  • ارد دو و نیم پیمانه
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک دوم قاشق غذاخوری
  • روغن یک سوم پیمانه
  • آب سرد یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای مواد میانی

  • مرغ آب پز
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده
  • پیاز خرد شده
  • شوید یا جعفری خرد شده
  • ادویه دلخواه که من از پاپریکا دودی استفاده کردم.

طرز تهیه نان مرغ

طرز تهیه نان مرغ

اول خمیر رو آماده می کنیم. برای شروع ابتدا شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد. بعد روغن رو اضافه میکنیم.

حالا آرد و شکر و خمیر مایه و نمک رو مخلوط میکنیم و اضافه میکنیم.

مخلوط میکنیم و آب رو‌ کم کم اضافه میکنیم. بسته به آبخور آردها، ممکنه آب بیشتر یا کمتری استفاده بشه.

خمیر رو حدود ده دقیقه ورز میدیم تا کاملا لطیف بشه. خمیر رو چون میکنیم و میذاریم توی یه ظرف دربسته تا عمل بیاد.

برای مواد میانی مرغ آب پز رو ریز خرد کنین و با بقیه مواد مخلوط کنین. بقیه مواد احتیاج به پختن ندارن. خمیر رو به چهار قسمت تقسیم کنین.

هر قسمت رو به شکل دایره باز کنین. از مواد وسطش بریزین. لبه هاشو جمع کنین و بعد دوباره صافش کنین تا شکل یه نون تخت بشه.

روش رو طرح بندازین و با برس کمی ماست بمالین و کنجد بپاشین. ماست باعث میشه کنجدها به نون بچسبه. در فر صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه.