نان خلالی کره اییه نون راحت و خوشمزه است که روش های سرو متفاوتی داره و برای صبحانه، عصرانه، پیش غذا و حتی کنار سوپ ها و سالادها و سوخاری ها گزینه خیلی مناسبیه.
پیشنهاد می کنم درستش کنید و از بو و طعمش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه نان خلالی کره ای
- آب گرم ۱ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- خمیرمایه فوری ۱ قاشق چای خوری سرپر
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- آرد نان ۳ پیمانه
طرز تهیه نان خلالی کره ای
برای شروع ابتدا تمام مواد خمیر به جز آرد را باهم در کاسه بزرگی ترکیب کنید و خوب هم بزنید بعد آرد را که یک بار الک کرده اید کمکم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و شروع کنید به ورز دادن تا خمیر کاملا یک دستی و منسجمی داشته باشید.
بعد خمیر را در کاسه ای که کمی چرب کردید گذاشته و روی آن پارچه تمیزی کشیده و در جای گرمی حدود یک ساعت و نیم استراحت دهید تا حجمش تقریبا دو برابر شود.
بعد از یک ساعت و نیم خمیر رابه ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قطعه از خمیر را به شکل استوانه های بلند و باریک (حدود ۱۵ سانتی متر) رول کنید و درسینی فری که کاغذ روغنی انداختید و چرب و آردپاشی کردید بچینید و دوباره رویش پارچه کشیده و ۱ ساعت دیگر استراحت دهید.
بعد از استراحت دوم نان ها را در فری که از قبل گرم کرده اید حدود ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که طلایی شوند بپزید و وقتی از فر خارج کردید تا داغ است روی آنها با برس کره ذوب شده بزنید و نوش جان کنید.
این حالت که فقط کره ساده رومال می کنید برای خوردن با پنیر یا کره مناسب تره اما شما می تونین توی کره پودر سیر و پاپریکا و هر ادویه ی دیگه ای که دوست دارین بزنین و بعد از پخت روی نون بابرس رومال کنین. در این حالت نون مناسب پیش غذا یا برای استفاده کنار سوپ و سالاد و سوخاری میشه.