نان پیتزای دیوانه! این نون همون طور که از اسمش پیداست یه پیتزاست منتها یه پیتزای درهم وبرهم و دیوانه ولی خوشمززززه. واقعا نمی دونم چرا اسمش رو نان پیتزای دیوونه گذاشتن ولی خوب من چون می خواستم امانتدار خوبی باشم دقیقا همونی که بود ترجمه کردم. حالا شما هرجور راحتین صداش کنین. چیزی که من خیلی در مورد این نون دوست دارم اینه که شما می تونید موادش رو طبق ذائقه خودتون و عزیزانتون تغییر بدین و باهر بار تغییر به یه مزه جدید و حیرت انگیز دست پیدا کنید… این یه نون پیتزای خوشمزه و ساده است که من اون رو به همه حتی تازه کارها توصیه می کنم.

مواد لازم برای تهیه نان پیتزای دیوانه

  • آرد ۳ و ۱/۳ پیمانه
  • آب ولرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • خمیرمایه ۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده ۲ پیمانه
  • سس گوجه فرنگی به مقدار کافی

مواد برای تایپینگ (دلخواه) که من در اینجا از

  • گوجه فرنگی خشک شده
  • زیتون سیاه
  • فلفل سبزخرد شده.
  • پیازچه خرد شده
  • ذرت
  • سوسیس پنیری خردشده
  • سیر ریز شده که در کمی کره  تفت دادم استفاده کردم

طرز تهیه نان پیتزای دیوانه

طرز تهیه نان پیتزا

برای شروع ابتدا همه مواد به غیر از سس گوجه و پنیر پیتزا رو باهم در یک ظرف بزرگ می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. خمیر تقریبا خیلی چسبناکه.

بعد خمیر رو حدود ۱ ساعت در محیط آشپزخونه گذاشته با یه نایلون چرب شده که کشیدیم روش.

بعد یک ساعت خمیر رو با همون نایلونی که روشه یک ساعت دیگه هم تو یخچال استراحت میدیم.

بعد خمیر رو از یخچال درآورده سطح کار رو حسابی آرد می پاشیم و خمیر رو با وردنه شکل مستطیل باز کرده و روی اون سس گوجه زده و همه حای همیر رو با پنیر پیتزا می پوشونیم و خمیر رو مثل پاکت نامه از چهار طرف جمع کرده و یک بار دیگه وردنه روی اون کشیده تا صاف و یکدست بشه.

طرز تهیه نان پیتزایی
نون رو توی فر از قبل گرم شده با دمای تقریبی بین۱۸۰ الی۲۰۰ درجه به مدت حدودا نیم ساعت می پزیم.

بذارید نون بعد پخت کمی خنک بشه بعد برش بزنید. نوش جان