نون روگن یه نون پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه و سیر کننده و بسیار مقوی هست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه نان روگن
برای ۱۱ تا نون روگن ۷۵ گرمی احتیاج داریم به
- ۳۳۰ گرم آرد فانتزی
- ۸۰ گرم آرد چاودار
- ۵ گرم مخمر
- ۵ گرم نمک
- ۵ گرم شکر
- ۲ گرم ایزی روگن (قابل حذفه و رنگ نون رو تیره میکنه)
- آب ۳۲۰ گرم
- روغن زیتون ۲۰ گرم
- روغن مایع ۱۰ گرم
- کینوای رنگی خام ۲ قاشق غذاخوری (قابل حذفه ولی خیلی خوشمزش میکنه)
دستور تهیه نان روگن
برای شروع اول مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.
بعد آب رو تا جایی اضافه میکنیم که مواد خشک کف ظرفمون نمونه. (میزان آب تقریبی هست و بستگی به آبخور آرد شما داره)
بعد از این مرحله روغن زیتون و مایع رو طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم.
۱۵ دقیقه با همزن یا ۲۰ دقیقه با دست خوب ورز میدیم تا یک خمیر لطیفی داشته باشیم و ۳۰ دقیقه استراحت اولیه بهش میدیم.
بعد از استراحت اولیه از خمیر چونههایی به وزن ۷۵ گرم میگیریم و بهشون ۱۵ دقیقه استراحت میانی میدیم.
بعد از استراحت میانی خمیرها رو به صورت بیضی درمیاریم یا روشون رو تیغ میزنیم و یا اینکه آب اسپری میکنیم و کنجد و سیاه دونه میباشیم و میره برای استراحت نهایی به مدت ۵۰ الی یک ساعت تا حجم بگیره و دو برابر بشه.
بعد از اون میره داخل فری که ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
امیدوارم درست کنید و از خوردن این نون بینظیر لذت ببرید.