نان کرنبری و گردو یه نون متفاوت و جدید! این نون به قول پزنده اش یه نون روستایی زمخت با حالت الاستیکیه اما من تضمین می کنم که برخلاف ظاهر زمختش دل نرم و لطیفی داره. این نون طعم نسبتا شیرینی داره که به نظر من یه نون مناسب برای صرف صبحانه همراه با عسله.
مواد لازم برای تهیه نان کرنبری و گردو
- آرد همه کاره ۳ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر مایه فوری ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۲ قاشق چای خوری
- آب ۱/۲ پیمانه هم دمای محیط
- گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
- کرنبری خشک شده ۱ پیمانه
- عسل ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان کرنبری و گردو
برای شروع ابتدا آرد و خمیرمایه فوری رو در کاسه بزرگی ریخته و هم زده بعد نمک را به آن افزوده سپس کرنبری و گردوی خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آب را اندازه گیری کنید و مطمئن شوید که نه زیاد گرم باشد نه سرد. عسل را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید و آب و عسل را به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید (نگران قیافه خمیر نباشید فقط مطمئن شوید که مواد خوب باهم ترکیب شده اند.)
روی کاسه را با سلفون پوشانده و درجای نسبتا گرمی حدود ۱۲ الی ۱۸ ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت اولیه یک تابه بزرگ دردار را در فر گذاشته و فر را روشن کنید تا تابه همزمان با فر داغ شود.
سپس خمیر را از کاسه خارج کرده و روی یک کاغذ روغنی که آرد پاشی کردید قرار داده و به آن فرم دایره یا بیضی بدهید و کمی آرد روی سطح نان بپاشید و با نایلون روی آن را پوشانده و حدود نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
بعد دوطرف کاغذ روغنی را گرفته و در تابه گرم شده قرار دهید و درب تابه را بسته و بگذارید ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت در فر بپزد.
بعد از آن درب تابه را برداشته و پخت راحدود ۱۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.
سپس نان را روی توری گذاشته و اجازه دهید خنک شود بعد برش بزنید و نوش جان کنید.