این نون قندی اینقدر راحت و آسون که تو کمتر از دو ساعت آماده میشه. این نون قندی هم بافت نرمی و طعم عالی ای داره هم سریع آماده میشه و با شیر درست میشه و ماست هم نمیخواد. برای مدرسه بچه ها هم عالیه هم میشه و برای ماه رمضان هم انتخاب خوبیه. من نان قندی رو همیشه با این دستور درست میکنم که عالی و درجه یک میشه.

مواد لازم برای تهیه نان قندی با شیر

  • آرد سفید ۳ لیوان
  • شکر سه چهارم لیوان
  • شیر سه چهارم لیوان
  • روغن مایع یک دوم لیوان
  • هل یک دوم قاشق چای خوری اندازه گیری (در صورت تمایل به جای هل میتونید وانیل یا زنجبیل استفاده کنید)
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری اندازه گیری
مواد لازم برای رومال
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • زعفران غلیظ مقداری
  • کنجد و شکر

نکته مهم: مواد به دمای محیط رسیده باشن.

دستور پخت نان قندی با شیر

طرز تهیه نان قندی با شیر
برای شروع ابتدا بیکینگ پودر و هل رو با آرد مخلوط کرده و الک کنید.

سپس شکر، شیر و روغن رو با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید تا شکر حل بشه و مایع کرمی رنگ بشه.

در ادامه وسط آرد رو گود کنید مایع رو اضافه کنید با لیسک از وسط مواد رو کم کم مخلوط کنید تا خمیر منسجم و یکدست بشه.

سپس خمیر من کمی شل بود یک چهارم لیوان آرد اضافه کردم. چون آبخور آردها متفاوته اگه خمیر شما هم شل شد کم کم آرد اضافه کنید بیشتر از یک چهارم لیوان اضافه نکنید.

خمیر رو داخل کیسه یک ساعت در یخچال استراحت بدین.

خمیر آماده رو روی ورق نسوز بذارید. نوک انگشت ها رو با روغن مایع کمی چرب کنید و خمیر رو به ضخامت یک سانت پهن کنید.

با وردنه آروم سطح خمیر رو صاف کنید. روی خمیر سوراخهای منظم ایجاد کنید که من با غلتک سوراخ زن زدم شما میتونید با سیخ چوبی هم بزنید.

رومال بزنید و کمی کنجد و شکر بپاشید. داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدین. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.

اگه تو این مدت روی نون رنگ نگرفت حرارت بالا رو روشن کنید. در فرهای برقی حرارت پایین همراه فن بذارید.

بعد از خارج کردن از فر کمی که از داغی افتاد به شکل دلخواه برش بزنید و داخل کیسه نگهداری کنید تا خشک نشن. نوش جان