حلوا رولی خـوشـمزه و آسـونه و شیک و مجلسیه. اگه به این فکر می کنید که حلوا رو چطور سرو کنید که هم راحت باشه و هم مجلسی، پیشنهاد می کنم حلوا رولی با نان میکادو رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای رولی با نان میکادو
- آرد قـنادی دو لـیوان
- پـودر هـل یک قاشق چای خوری سر خالی
- شکر یک لیوان سـر پـر
- آب یک لیوان
- زعـفران میزانش به دلخواه
- نان میکادو سه ورق
- گلاب نصف لیوان
- روغـن مایع یک لیوان
طرز تهیه حلوا رولی با نان میکادو
شکر و آب را داخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر کامل داخل آب حل شود نیاز به جوشیدن نیست.
بعد از حل شدن شکر، گلاب، پودر هل و زعفران رو اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید زمان بدید تا شهد شما خنک بشه.
یک لیوان روغن داخل تابه بریزید و اجازه بدید داغ بشه. دو لیوان آرد الک بزنید کم کم به روغن اضافه کنید و بهم بزنید تا آرد گلوله نشه.
ده دقیقه روی شعله کم تفت بدید تا هم بوی خامی آرد گرفته بشه و تغییر رنگ بده.
بعد از ده دقیقه یک قاشق چای خوری از آرد تفت داده رو داخل پیاله بریزید یک قاشق شهد روش بریزید اگه رنگ دلخواهتون شعله خاموش کنید در غیر اینصورت ده دقیقه دیگه تفت بدید تو هر مرحله میتونید تست کنید تا به رنگ مورد نظرتون برسید. من بیست دقیقه کامل تفت دادم.
وقتی آرد کامل تغییر رنگ داد از شعله بردارید شهد خنک کم کم اضافه کنید و بهم بزنید بعد تابه رو روی شعله بزارید اگه تابع روی شعله بمونه و شهد اضافه کنید آرد گلوله میشه.
وقتی تابه رو روی شعله قرار دادید مدام بهم بزنید تا حلوا شما کامل یک طرف تابه جمع بشه و چندین مرحله تابه بار تابه رو تکون بدید به اصطلاح گهواره زدن حلوا هستش.
یک کیسه فریزر برش بدید باز کنید نان میکادورو روش قرار بدید و مقداری از حلوا داغ روش بریزید و با پالت یکدست باز کنید حلوا حتما باید داغ باشه.
بعد از ریختن حلوا داغ و یکدست کردن روی نان میکادو شروع به رول نسبتا ریز کنید چون حلوا داغ نان میکادو کامل نرم میشه. اگه دیدید نرم نشده مثل من روش یدونه فریزر بزارید تا داغی حلوا کامل روی نان میکادو اثر بزاره و اونو نرم کنه میتونید قبل از ریختن حلوا روی نان میکادو آب اسپره کنید ولی از نظر من اگه حلوا خیلی داغ باشه اصلا نیازی به اینکارا نیست.
برای روله ای بعدی میتونید تابه حلوا رو چند دقیقه دیگه روی شعله بزارید تا دوباره داغ باشه.
رولها بدون پیچیدن نایلون دورش سه ساعت داخل یخچال یا یکساعت داخل فریزر بزارید و بعد خارج کنید و به اندازه دلخواه باچاقو اره ای برش بزنید.
ریختن زعفران اندازش دلبخواهی هست به همین دلیل من اندازه ثابتی نگفتم.
میتونید در مرحله سفت شدن حلوا بهش پنجاه گرم کره بزنید.