این نان قندی ساده آدم رو یاد قدیم میندازه. فوق العاده خوشمزست با یه چای داغ خوشمزه لاهیجان عصرها بخصوص عصرهای پاییز عجیب میچسبه! نه اینکه تابستون خوشمزه نیست ولی خووووب پاییز چیز دیگست!
مــواد لازم برای تهیه نان قندی با ماست
- آرد قنادی یا نان فانتزی چهار لیوان سرپر
- ماست شیرین یک لیوان
- روغن مایع یک لیوان
- شکر یک لیوان
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چای خورری
- پودر هل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه نون قندی با ماست ساده و خوشمزه
اول آرد و بیکینگ پودر سه دفعه الک کنید و کنار بزارید.
بهتر از آرد نان فانتزی استفاده بشه این آرد میتونید از جاهای که پخت نان فانتزی دارن استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید از همون آرد قنادی استفاده کنید.
در ظرف گودی ماست، شکر و روغن اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی بزنید.
بعد از یکدست شدن مواد پودر هل و وانیل اضافه کنید و چند دقیقه بزنید.
آرد و بیکینگ پودر الک زده رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
سعی کنید زیاد ورز ندید چون از روغن استفاده کردید. خمیر نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید.
داخل قالب کاغذ روغنی بزارید نیاز به چرب کردن نیست.
خمیر به قطر یکسانت کف قالب پهن کنید با سیخ چوبی یا هرچیزی که انتهاش گرده روی خمیر حفره گود ایجاد کنید.
روی خمیر همراه یک عدد زرده و یک قاشق مرباخوری زعفران غلیظ رومال کنید روشو کنجد بپاشید.
قالب داخل فری که ازقبل یک ربع قبل روی دمای صد و هشتاد درجه گرم کردید به مدت بیست دقیقه قرار بدید تا پخته بشه.
در پایان به مدت چند دقیقه گریل بالا رو روشن کنید تا نون شما طلایی بشه بعد از خروج از فر به صورت گرم برش بزنید نون از داغی افتاد داخل ظرف درب دار یا نایلون بزارید تا خشک نشه بعد با چای نوش جان کنید.