اسلایس شاهپسند یه شیرینی خاصه که هر جایی پیدا نمیشه و دستورش هم کمیابه. اما این دستور اسلایس شاه پسند امتحان شده ست و مقدار مواد اولیه دقیقه. با خیال راحت درست کنید و ازش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسلایس شاه پسند

مواد لازم مرحله اول

  • کره سوپر طلایی ۱۲۵ گرم
  • شکر یک پیمانه سر خالی
  • تخم مرغ یک عدد
  • پودر پسته یک پیمانه
  • پودر هل یک قاشق چایخوری
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • آرد سفید به میزان لازم

دستور پخت اسلایس شاهپسند

طرز تهیه شیرینی اسلایس شاه پسند

ابتدا کره، شکر، تخم مرغ، پودر هل و وانیل را با همزن بزنید تا لطیف شود. پودر پسته بیکینگ پودر را اضافه آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.

خمیر را کف سینی ۲۵ در ۳۵ از قبل چرب و آرد پاشی شده باز و پهن میکنیم با وردنه غلطکی خوب صاف میکنیم و مرحله دوم را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله دوم

  • کره سوپرطلایی ۵۰ گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • نارگیل آسیاب شده دو پیمانه
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • پودر شکر یک دوم پیمانه
  • آرد سفید به میزان لازم

کره، پودر شکر، تخم مرغ و وانیل بیکینگ پودر را با همزن زده سپس نارگیل آسیاب شده را اضافه آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبد خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله اول انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف کرده و مرحله بعد را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله سوم

  • پودر پسته دو پیمانه
  • پودر هل یک قاشق چایخوری
  • پودر شکر یک چهارم پیمانه
  • شیر عسلی مقداری

پودر پسته، هل و پودر شکر را در ظرفی مخلوط شیر عسل را کم کم اضافه کرده تا خمیر مناسبی بدست بیارید. خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله دوم انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف و پرس میکنیم حالا با یک تیغ بصورت آرام برش های مربع به شیرینی میدهیم و مرحله آخر را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله چهارم

  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • شیر یک چهارم پیمانه
  • روغن جامد دو قاشق سوپ خوری
  • زعفران آب شده سه قاشق سوپ خوری
  • آرد به میزان لازم
  • سفیده تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ، شیر،‌ روغن جامد، زعفران را با هم مخلوط آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبد. خمیر را روی سطحی صاف باز کرده و با قالب شماره سوم گل مینا قالب زده پشت گل ها سفیده تخم مرغ با وانیل مخلوط با قلم مو پشت هرگل کمی سفیده زده و هرگل را روی یک برش شیرینی چسبانده.

شیرینی راداخل فر از قبل گرم شده قرارداده. وقتی که اطراف شیرینی طلایی شد بیرون آورده و با قلم مومقداری شربت بار روی سطح شیرینی کشیده. شیرینی را بعد از پخته شدن با قلم مو مقداری شربت بار روی شیرینی برای براق شدن کشیده.

شیرینی را بعد ازسرد شدن داخل فریزر قرار داده به مدت سه ساعت بعد بیرون آورده و با یک تیغ تیز برش میزنیم. نوش جان