کتلت گل کلم رو تا حالا انتحان کردید؟ اگه نه پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید، خیلی خوشمزه ست و در زمان پخت روغن زیادی به خودش جذب نمیکنه و یه جورایی رژیمیه! تازه اصلا هم بو و مزه کلم نمیده! یه شام خوشمزه و سالم و سبک!
مواد لازم برای تهیه کتلت گل کلم
- گل کلم ۲۵۰ گرم
- کلم بروکلی ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- هویج کوچک ۱ عدد
- پیاز کوچک ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- جعفری ساطوری ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
- آرد ۱/۴ پیمانه
- پاپریکا، فلفل چیلی، نعناع خشک و فلفل سیاه و بیکینگ پودر هر کدام ۱ قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس کنار غذا
- ماست ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- سیر ۱ حبه
- نمک، فلفل سیاه و نعنا خشک
طرز پخت کتلت گل کلم بدون گوشت ساده و خوشمزه
برای شروع ابتدا گل کلم و کلم بروکلی رو خوب بشویید و سپس به تکه های کوچک برش بزنید. در ادامه تکه های گل کلم و کلم بروکلی رو در آب نمک بپزید تا نرم بشن ولی له نشن. حتما توجه کنید تا له نشن.
در ادامه گل کلم و کلم بروکلی پخته شده رو داخل صافی بریزید تا آبشون کاملاً گرفته بشه. توجه کنید که اگه آب داشته باشن بافت کتلت خراب میشه!
سپس گل کلم و کلم بروکلی پخته شده رو داخل یک کاسه بریزید و با چنگال خوب له کنید و بزارید کنار تا کمی خنک بشه.
در ادامه جعفری رو ریز خرد کنید. سپس هویج، پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.
تمام مواد و ادویه ها رو به گل کلم و کلم بروکلی له شده اضافه کنید و مخلوط کنید و خوب ورز بدید.
اگه مایه کتلت خیلی شل بود، مقداری آرد سوخاری بهش اضافه کنید.
برای سرخ کردن کتلت دستتون رو چرب کنید و کمی از مواد بردارید و بهش فرم دلخواه تون رو بدید. بهتره که کتلت ها نازک باشه تا بهتر مغزپخت بشه.
میتونید با قالب کتلت درست کنید، قالب من شبیه قالب فلافل هست ولی بزرگتره.
سپس کتلت ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید یا روی اونها با فرچه روغن بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی کراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.
بعد از حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه کتلت ها رو برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه. برای تهیه سس همه مواد رو با هم مخلوط کنید. در آخر کتلت گل کلم رو با سالاد و سس سرو کنید. این کتلت گل کلم سردش هم خوشمزه هست. نوش جان