کتلت آرد نخودچی رو امتحان کردید؟ این بار توی کتلت مغز نون باگت نریختم و در عوض آرد نخودچی زدم.
کتلت تردتر از دفعه های پیش شده بود و مخصوصا وقتی گرد می کنیم و وسط کتلت را سوراخ می کنیم، کتلت تردتر میشه، چون روغن دور تا دور بیرونی و داخلی کتلت را می گیره.
مواد لازم برای تهیه کتلت آرد نخودچی
- گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد پخته، یک عدد خام
- پیاز متوسط یک عدد
- نمک فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
- پودر سیر و پودر پیاز در صورت دلخواه
- تخم مرغ یک عدد
- آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کتلت آرد نخودچی
پیاز را درشت رنده کردم تا آب پیاز درنیاد و بعد باگوشت چرخکرده مخلوط کردم.
دو تا سیب زمینی پخته را پوست گرفته و رنده کردم. یک عدد سیب زمینی خام را رنده درشت زدم یک عدد تخم مرغ را هم اضافه کردم.
مواد را خوب مخلوط کردم. سپس آردنخودچی، نمک و فلفل سیاه و قرمز نیمکوب، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه کردم و مواد را خوب مخلوط کردم.
در ادامه مواد رادر ظرف دردار دو سه ساعت گذاشتم در یخچال بمونه بعد از مواد به اندازه یه نارنگی برداشتم و در دست شکل دادم و در روغن با حرارت متوسط کم سرخ کردم.
حتما بذارین یکطرف کتلت سرخ شود بعد برگردانید.
نمک آخرین چیزی باشد که اضافه می کنید تا حجم مواد تقریبی مشخص شود و نمک زیاد نریزید.
من کتلت را تند میخورم پس فلفل قرمز نیمکوب بیشتری می ریزم.
نکته مهم: کتلتها را خیلی کلفت نکنید.
میتوانید از انواع سبزی های خشک و معطر در کتلت استفاده کنید.
کتلت را با روش های مختلفی میشه درست کرد، این هم یه جورشه.
بهتره کتلت رو در تابه تفلون سرخ کنید.
اندازه ادویه و مواد به ذائقه خودتون بستگی داره.
این کتلت بی نظیره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.