این کوکی نیویورکی از کوکی های خوشمزه و عالیه و طعم دلنشینی داره و با چایی حسابی می چسبه! کوکی نیویورکی یه کوکی فوق العاده خوشمزه اس!
مواد لازم برای تهیه کوکی نیویورکی
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) (من از ترکیب نصف شکر قهوه ای و نصف شکر سفید استفاده کردم)
- آرد سفید ۲۵۰ گرم (حدود یک و دو سوم لیوان)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای خرد شده ۸۰ گرم
- شکلات چیپسی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نکته مهم: مواد به دمای محیط برسه.
دستور پخت کوکی نیویورکی با شکلاتی چیپسی
ابتدا کره و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. دورگیری کردم و تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم.
سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط کردم و الک کردم. کم کم مواد آردی رو اضافه کردم.
نکته مهم: حواستون باشه آرد زیادی به کوکی ندید که لطافتش از بین نره و سفت نشه.
شکلات تخته ای خرد شده و شکلات چیپسی رو هم اضافه و مخلوط کردم. خمیر استراحت نمی خواد.
از خمیر گوله هایی به سایز دل خواه برداشتم، من ۵۰ گرمی برداشتم و توی دست گرد و کمی پهن کردم و در سینی با فاصله زیاد از هم چیدم چون حسابی توی فر بزرگ و پهن میشه.
توی فر از پیش گرم شده دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم.
بعد از اینکه یک کم از دما افتاد از سینی جدا و در ظرف درب بسته بزارید.
فر برقی: دما ۱۷۰ درجه، طبقه وسط، المنت پایین همراه فن روشن، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
فر گازی: دما ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.
بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز.
برای درست کردن این کوکی نیویورکی هیچ کدام از مواد رو جایگزین نکنید.
بسته به سایز کوکی هاتون تعداد متفاوته برای من حدود ۱۳ عدد شد.
نوش جان