کوکی با شکلات چیپسی بدون شکر قهوه ای یه کوکی رژیمی و خوشمزه! تا حالا کوکی رژیمی ولی در عین حال خوشمزه امتحان کردید؟ اگه نه پیشنهاد میکنم این کوکی رو درست کنید، میل کنید و لذتش رو ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی با شکلات چیپسی بدون شکر قهوه ای
- آرد 150 گرم یا 1 پیمانه
- جو دو سر پرک 40 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
- شیره خرما 110 گرم یا 9 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شکلات چیپسی 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- نمک نوک قاشق چای خوری
- دارچین 1 قاشق غذاخوری
- کره گیاهی هم دمای محیط 25 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکی با شکلات چیپسی بدون شکر قهوه ای
برای شروع اول از همه آردرو داخل ظرف مناسبی الک می کنیم بعد جوی دو سر پرک، پودر دارچین، بکینگ پودر، نمک رو به آرد اضافه و باهم ترکیب می کنیم.
بعد شیره خرما، تخم مرغ و کره رو به مواد آردی اضافه می کنیم باهم مخلوط می کنیم تا خمیر چسبنده ای به دست بیاد. در صورت تمایل هم می تونید 25 گرم شکلات چیپسی تلخ به خمیر اضافه و مخلوط کنید.
روی خمیرو با پلاستیک بپوشونید نیم ساعت داخل یخچال یا یک ربع داخل فریزر بذارید تا استراحت کنه.
بعد از استراحت از خمیر به وزن های دلخواه جدا کنید داخل دست گرد کنید خیلی کم با دست پهن کنید که از حالت گردی خارج بشه بعد هم بذارید داخل سینی که خیلی کم چرب شده، سینی رو بذارید داخل فری که از یک ربع قبل گرم شده اجازه بدید بپزن.
دمای فر گازی 190، دمای فر برقی 180 به مدت 13 الی 15 دقیقه.
نکته ها مهم
- بجای کره می تونید از 20 گرم روغن مایع یا روغن کنجد استفاده کنید.
- بجای شیره خرما از شیره انگور، شیره توت می تونید استفاده کنید.
- بجای تخم مرغ می تونید 6 گرم تخم کتان رو داخل 2 قاشق آب جوش حل کنید و تخم کتان رو به مواد اضافه کنید.
- از آرد کامل هم می تونید استفاده کنید.
- کوکی رو بعد از اینکه از فر دراوردید به هیچ عنوان دست نزنید یک ربع اجازه بدید خنک بشه بعد از سینی جدا کنید.
- بیشتر از 15 دقیقه تو فر نمونه که خشک میشه.
- بعد از خنک شدن داخل ظرف درب دار به مدت یک هفته بیرون از یخچال یک ماه داخل یخچال و سه ماه داخل فریزر قابل نگهداری است.