پنکیک موزی رو می‌تونید به عنوان یک صبحانه خوشمزه یا میان وعده‌ای سالم و مقوی برای کودکان درست کنید. در ادامه به صورت مرحله به مرحله با دستور پخت پنکیک موزی برای کودکان آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای پنکیک موزی برای کودکان

  • آرد 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • موز 2 عدد
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • روغن 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک موزی برای کودکان با آرد

مرحله اول

یک کاسه بزرگ بردارید و موزها رو با استفاده از یک چنگال له کنید تا پوره بشه. سپس تخم‌مرغ را رو یکی یکی در یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید به موز اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه شیر، شکر و سپس روغن رو اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.


مرحله دوم

داخل یک کاسه آرد، نمک، دارچین و بیکینگ پودر رو بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.


مرحله سوم

مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به طور یکدست ترکیب بشن.


مرحله چهارم

یک ماهیتابه نچسب رو روی حرارت بذارید و با مقداری روغن کف تابه رو چرب کنید. وقتی که تابه به اندازه کافی گرم شد مقداری از مایه پنکیک کف تابه بریزید.
وقتی که سطح پنکیک موزی شروع کرد به حباب زدن، ماهیتابه رو تکون بدید، اگه پنکیک حرکت کرد وقته برگردوندنه پنکیکه.
وقتی که پنکیک رو برگردوندید، زمان بدید تا طوف دیگه هم طلایی و آماده بشه.
نکته مهم: وقتی که پنکیک رو از تابه برداشتید، روی طوری یا دستمال پارچه‌ای بذارید تا خنک بشه و خمیر نشه.


مواد لازم برای پنکیک موزی بدون آرد برای کودکان

  • موز رسیده 1 عدد
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • روغن یا کره به مقدار لازم
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • دارچین نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر نوک قاشق چای‌خوری (به دلخواه)

طرز تهیه پنکیک موزی بدون آرد برای کودکان

مرحله اول

ابتدا موز بزرگ رسیده رو پوست بگیرید و با پشت چنگال موز رو له و به طور کامل پوره کنید. سپس دارچین و بیکینگ پودر رو به پوره موز اضافه کنید و خوب هم بزنید.


مرحله دوم

تخم‌مرغ‌ها رو داخل ظرفی جداگانه بشکنید و وانیل رو به تخم‌مرغ اضافه کنید. تخم‌مرغ رو با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست بشه.


مرحله سوم

تخم‌مرغ رو به پوره موز اضافه کنید و مایه پنکیک موزی رو خوب هم بزنید. مایه پنکیک موزی بدون آرد خیلی رقیق و شل تر از مایه پنکیک موزی با آرده.


مرحله چهارم

یک ماهیتابه نچسب رو روی حرارت بذارید و کف تابه رو کمی چرب کنید. وقتی که تابه به اندازه کافی گرم شد. یک تا قاشق غداخوری از مایه پنکیک داخل تابه بریزید و حرارت رو کم کنید تا پنکیک موزی بدون آرد خوب مغز پخت بشه.
اگر از تابه بزرگ استفاده می‌کنید، می‌تونید پند پنکیک رو همزمان داخل تابه بریزید، اما بین پنکیک‌ها حدود 2 تا 3 سانتی‌متر فاصله بدید.


مرحله پنجم

حدود 2 دقیقه بعد وقتی که یک طرف پنکیک پخت، پنکیک رو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه. به دلیل استفاده نکردن از آرد، این پنکیک خیلی شکننده هست، پس در زمان برگردوندنش خیلی دقت کنید.


مرحله ششم

پس از گذشت حدود 3 دقیقه، وقتی که طرف دیگه پنکیک هم پخت، پنکیک رو از تابه خارج کنید و روی پارچه نخی بذارید تا کمی خنک بشه و بعد نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های پخت پنکیک موزی

  • برای پخت پنکیک موزی بدون آرد، بهتره بیشتر از 2 قاشق غذاخوری از مایه پنکیک داخل تابه نریزید. به دلیل اینکه مایه پنکیک موزی بدون آرد رقیق و شله، برگردوندنش سخت میشه.
  • پنکیک رو روی شعله با حرارت کم و زمان بیشتر بپزید تا خوب مغز پخت بشه و نسوزه.
  • طرف دوم پنکیک به زمان کمتری برای پخت نسبت به طرف اول نیاز داره.
  • برای تهیه پنکیک موزی برای کودکان به عنوان صبحانه سریع، می‌تونید موز رو به همراه تخم مرغ داخل مخلوز ط کن بریزید تا خیلی سریع مخلوطی یکدست بشه.

همپنین بخوانید:
طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی رژیمی و خوشمزه
طرز تهیه سس شکلات برای پنکیک (سس مخصوص پنکیک)

Rate this post