مواد لازم برای تهیه تارت تاتن فرانسوی

برای خمیر برتون

  • آرد ۱۶۰ گرم
  • آرد بادام ۴۰ گرم
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۸۰ گرم
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک یک پنس
  • زرده تخم مرغ ۴۰ گرم(اگر چند گرم کم بود با سفیده جبران کنید)
  • برای سیب
  • کره ۶۰ گرم
  • سیب ۵ تا ۶ عدد
  • پودر دارچین کمی

سس کارامل

  • شکر ۱۲۰ گرم
  • کره ۷۰ گرم

روش تهیه تارت تاتن فرانسوی

طرز تهیه تارت تاتن فرانسوی بسیار خوشمزه

طرز تهیه خمیر برتون

کره را با همزن یا لیسک یکدست کنید. شکر، وانیل و نمک را اضافه و مجددا هم بزنید یکدست شود.

زرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد، آرد بادام و بیکینگ پودر الک شده را طی دو مرحله به مواد اضافه کرده و به شیوه کات و فولد مخلوط کنید.

خمیر چسبناک است آن را بین دو لایه کاغذ روغنی به ضخامت یک سانت پهن کنید. خمیر را به مدت۳۰ تا ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

آماده سازی سیب ها

سیب ها را پوست گرفته وسط آن جدا شده و هر سیب به چهار برش تقسیم میشود. کره را باحرارت ملایم ذوب کنید میتوانیدکمی پودر دارچین بریزید، سیب ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده، سپس خاموش کرده درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید خنک شود.

کارامل

شکر را به شیوه کارامل خشک ذوب کنید. وقتی به رنگ کهربایی درامد از روی حرارت برداشته و کره به دمای محیط رسیده را تکه تکه اضافه کرده هم بزنید تا ذوب شود.
این کارامل ظاهر لخته مانند دارد.

آن را داخل قالب ۱۸ سانت که دیواره آن با کاغذ روغنی پوشش داده شده ریخته و روی آن برش های سیب به طوری که بین آنها فاصله نباشد قرار دهید.

فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم کنید، سپس دما را به ۱۸۰ درجه کاهش داده و قالب را درون آن قرار دهید پس از ۱۵ دقیقه پخت دما را به ۱۷۰ کاهش داده و پخت را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

قالب را از فر خارج کنید کنار بگذارید. خمیر را با کاتر ۱۸ سانت برش دهید. (بهتر است کاتر را از قبل با کره چرب کنید)

خمیر را درون قالب روی برش های سیب قرار دهید.

روی خمیر چند سوراخ زده قالب را دوباره به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا طلایی شود.

سپس خارج کرده بگذارید سرد شود.

قبل از برگرداندن داخل ظرف سرو چند لحظه قالب را داخل ظرف آب جوش بگذارید تا کارامل روان شود.

نوش جان