سوپ لپه ترکیه ای یه سوپ خوشمزه و مقویه و روش تهیه آسونی داره. سوپ لپه ترکیه ای رو میتونید به عنوان پیش غذا یا به عنوان یه شام سبک در نظر بگیرید. در ادامه با دستور پخت سوپ لپه ترکیه اس مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ لپه ترکیه ای
- لپه 1 لیوان فرانسوی دستهدار
- هویج 1 عدد بزرگ
- سیب زمینی 1 عدد بزرگ
- کرفس 2 ساقه
- سیر 1 حبه بزرگ
- پیاز 1 عدد بزرگ
- آب مرغ 4 لیوان (یا 1 تا 2 عدد عصاره مرغ)
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- جعفری خرد شده برای تزئین
طرز پخت سوپ لپه ترکیه ای مرحله به مرحله
برای شروع ابتدا لپهها رو پاک کنید. سپس لپهها رو شسته و کمی زمان بدید تا آبش کشیده بشه و خشک بشه.
پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. هویج رو هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس ساقههای کرفس و سیر رو هم ریز خرد کنید.
داخل یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید و پیاز رو خیلی کم به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید. سپس سیر و لپه رو اضافه کنید و 2 دقیقه تقت بدید.
در ادامه هویج و کرفس رو داخل قابلمه بریزید و سپس آب مرغ (یا آب به همراه عصاره مرغ) رو اضافه کنید و زمان بدید به جوش بیاد.
در این زمان اگه روی سوپ کف جمع شد، جمع کنید و دور بریزید. سپس درب قابلمه رو طوری بذارید که برای خروج بخار کمی جا داشته باشه و اجازه بدید روی حرارت ملایم حدود 40 دقیقه بپزه. در زمان پخت هر چند مرتبه سوپ رو هم بزنید تا ته نگیره.
بعد از گذشت 40 دقیقه، وقتی که لپه پخت و ترد شد، سیب زمینی رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید و حدود 20 دقسقه دیگه زمان بدید تا سیب زمینی بپزه.
بعد از گذشت 20 دقیقه، وقتی که سیب زمینی پخت، سوپ رو با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره کنید طوری که سوپ لپه کاملاً صاف و یکدست بشه.
سپس سوپ پوره شده رو به قابلمه برگردونید. نمک و فلفل سوپ رو تنظیم کنید و روی حرارت ملایم 10 دقیقه زمان بدید تا سوپ داغ بشه و جا بیفته.
همچنین میتونید سوپ رو پوره نکنید. پوره کردن سوپ به سلیقه خودتون بستگی داره. سوپ لپه پوره شده مجلسیتر و شیکتره.
در آخر سوپ لپه رو داخل کاسه بریزید و با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید. نوش جان.