بورک انواع مختلفی داره، یعنی مواد مختلفی میشه داخل خمیر ریخت و بورک درست کرد، اما برای درست کردن هرنوع بورک اول باید خمیر بورک خانگی رو درست کنید که خیلی هم راحت و آسونه.

در ادامه با روش تهیه خمیر بورک ترکیه ای بدون خمیر مایه مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه خمیر بورک بدون خمیر مایه ترکیه ای

  • آرد پنج لیوان
  • آب دونیم لیوان
  • کره صدگرم
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • نمک دو قاشق چای‌خوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
  • کنجد به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه ی خمیر بورک بدون خمیر مایه به روش ترکیه ای

طرز تهیه خمیر بورک ترکیه ای بدون خمیر مایه به روش اصلی

برای شروع ابتدا آرد و نمک رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس آب ولرم رو کم کم به آرد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنه. آب رو حتما کم کم و در چند مرحله اضافه کنید تا مقدار آب زیاد نشه.

سپس کف سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو به سطح کار منتقل کنید و خوب ورز بدید تا منسجم و یکدست بشه.

خمیر ور لوله کنید و سپس به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو چونه کنید. با یک وردنه هر یک از چونه‌ها رو پهن کنید، به اندازه یک بشقاب غذاخوری. کره رو روی حرارت کم ذوب کنید و سپس با روغن مایع مخلوط کنید.

دو طرف خمیر رو که پهن کردید با برس از مخلوط کره و روغن بزنید و خمیر رو داخل یک بشقاب بذارید. به همین ترتیب همه چونه ها رو باز کنید و دو طرفش رو مخلوط کره و روغن بزنید و روی هم داخل بشقاب بچینید.

سپس مواد مورد نظرتون برای داخل بوراک رو آماده کنید.

سپس یک لایه از خمیر رو بردارید و روی سطح کار بذارید و کناره‌های خمیر ور با دست بکشید تا باز و نازک بشه.

مقداری از مواد آماده شده رو یک طرف خمیر بذارید و خمیر رو رول کنید و به صورت حلزونی داخل سینی فر بذارید. سپس بقیه خمیرها رو هم به همین ترتیب مواد بریزید و رول کنید و داخل سینی فر بچینید و در آخر روی خمیرهای رول شده رو زرده تخم مرغ زده شده بمالید و داخل فر بدارید و بپزید.


فیلم طرز تهیه خمیر بورک ترکیه ای بدون خمیر مایه

5/5 - (2 امتیاز)