شیرینی اسلایس کادایف نارگیل یکی از خوشمزه ترین ها و خاص ترین هاست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه اسلایس کادایف نارگیل

مواد لازم مرحله اول

  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر یک دوم پیمانه
  • روغن جامد دو قاشق سوپ خوری
  • هل یک دوم قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو دو قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی اسلایس کادایف نارگیل

طرز تهیه اسلایس کادایف نارگیل

برای شروع ابتدا تخم مرغ، شیر، روغن، هل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبد.

سپس خمیر را کف سینی از قبل چرب شده پهن میکنیم (قالب ۲۵) و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم و بعد مرحله دوم را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله دوم
  • پودر نارگیل سه پیمانه
  • پودر شکر یک دوم پیمانه
  • هل دو قاشق سوپ خوری
  • پسته نگینی شده یک پیمانه
  • شیر عسل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پودر نارگیل، پودر شکر، هل و پسته نگینی شده را با هم مخلوط شیر عسل را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر مناسبی بدست بیاد و بدست نچسبد. خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله اول انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم و مرحله سوم را انجام میدهیم.

مواد لازم مرحله سوم مانند نرحله اول هست. روش آماده کردنش هم مانند مواد مرحله اول هست.

مواد لازم مرحله چهارم
  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر یک دوم پیمانه
  • پودر هل دو قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع یک دوم پیمانه
  • آرد سفید به میزان لازم
  • نارگیل آسیاب شده ۲۵۰ گرم
  • زعفران آب شده یک چهارم پیمانه
  • رشته کادایف خردشده یک پیمانه

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ شکر روغن مایع را با هم مخلوط کرده و با همزن می‌زنیم. سپس نارگیل هل را اضافه آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبد.

خمیر را روی سطحی صاف بین دو پلاستیک باز کرده و روی خمیر مرحله سوم انداخته و با وردنه غلطکی سطح شیرینی را صاف میکنیم.

حالا با قلم مو زعفران آب شده روی سطح شیرینی میکشیم و رشته های خرد شده را روی شیرینی میپاشیم.

شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده وقتی که اطراف شیرینی طلایی شد بیرون آورده و یک و یک دوم پیمانه شربت بار به شیرینی میدهیم شیرینی را بعد از خنک شدن داخل فریزر قرار داده به مدت سه ساعت بعد بیرون آورده و با یک تیغ تیز برش میدهیم.‌ نوش جان