این اسلایس خرما هم آسونه هم فوق العاده خوشمزه. پیشنهاد میکنم امتحان کنید! من برای تهیه این اسلایس خوشمزه از خمیر شیرینی سوئیسی با کمی تغییر استفاده کردم.
میتونید مواد رو چند برابر کنید. برای کف قالب فویل انداختم و با برس و روغن مایع کمی چرب کردم.
مواد لازم برای تهیه اسلایس خرمایی بدون گردو
مواد لازم برای خمیر
- کره 50 گرم
- پودر قند 25 گرم
- زرده تخم مرغ یک عدد (20 گرم)
- تخم مرغ کامل 17 گرم (یک سوم تخم مرغ متوسط)
- وانیل کمی
- آرد سفید 160 گرم
- بکینگ پودر یک سوم قاشق چای خوری
مواد میانی
- خرمای هسته گرفته 150گرم
- نصف پیمانه آب
- دارچین، پودر هل و زنجبیل به مقدار دلخواه (قابل حذف)
مواد دلخواه
- کمی پودر کاکائو
- کمی گردوی ریز شده
دستور پخت اسلایس خرما
برای یک سوم تخم مرغ رسپی، باید تخم مرغ را در ظرفی شکسته، کمی هم بزنید و 17 گرم (یک سوم) آن را استفاده کنید.
پودر قند و کره را در ظرفی ریخته با همزن برقی بزنید. بعد زرده، مقدار تخم مرغ دستور، و وانیل را اضافه و با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود.
3 قاشق غذاخوری از آرد را کنار بگذارید. بقیه آرد را با بکینگ پودر مخلوط و 3 بار الک و به مواد در چند مرحله اضافه کنید.
اگر خمیر چسبناک بود بقیه آرد را تا جایی که خمیری لطیف بدست بیارید اضافه کنید.
یک سوم خمیر رو جدا کرده در نایلون پهن و در فریزر بگذارید تا سفت و قابل رنده کردن شود.
کف یک قالب مستطیل به ابعاد حدودا 10 در 20 را کمی کره زده، بقیه خمیر را یکنواخت پهن کنید.
مواد میانی رو روی خمیر بریزید و پهن کنید. میتونید روی آن کمی پودر کاکائو الک کنید.
حالا خمیر داخل فریز را که سفت شده بیرون آورده و روی مواد میانی رنده کنید.
قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 30 دقیقه بپزید.
وقتی پخت سریع برش بزنید.
برای مواد میانی خرما و آب را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید تا خرما نرم و آب آن کشیده شود. بعد دارچین و زنجبیل را اضافه و مخلوط کنید و بگذارید مواد خنک شود. میتونید توی مواد میانی کمی گردوی ریز شده هم بزنید.
طرز تهیه اسلایس خرما با بادام زمینی
مواد لازم:
- خرما 1 پيمانه
- بادام زمینی 1 پيمانه
- شکلات برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا هسته های خرما رو در میاریم، داخل بلندر يا غذاساز اول بادام زمینی های خام رو خرد میکنیم بعد خرماها رو اضافه و هر دو رو کاملا میکس میکنیم. مواد رو روی کاغذ روغنی می ریزیم و با دست فرم میدهیم و بعد رول میکنیم. حالا کاغذ روغنی رو باز میکنیم و با شکلات شیری و سفيد تزئین میکنیم.