اینم از پیراشکی مرغ که خیلی ها دوست ندارید پیراشکی داخل روغن سرخ کنید به خاطر چرب بودنش این پیراشکی داخل فر درست شده و خیلی خوشمزست.

مــواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ با خمیر خانگی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

  • آرد قـنادی سه لیوان
  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • شیر ولرم یک لیوان
  • پنیر پیتزا ورقه ای یا معمولی به میزان دلخواه
  • خـمیر مایه یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری

مــواد داخـل پـیراشکی مرغ

  • سینه مرغ نصف هرقسمت مرغ میتونه باشه
  • ذرت کنسروی یک سوم لیوان
  • پـیاز یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه یک عدد
  • قارچ ده عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، دارچین، فلفل قرمز‌، پاپریکا از هرکدام یک قاشق چای خوری سرخالی

طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر خانگی در فر و روغن

طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر خانگی

طـرز تهیه خمیر پیراشکی

برای تهیه خمیر پیراشکی ابتدا تخم مرغ، روغن، شکر با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد. سپس شیر و خمیرمایه رو اضافه کنید بهم بزنید ده دقیقه زمان بدید تا به عمل بیاد.

پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر خانگی

آرد، نمک، بیکینگ پودر الک بزنید کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد روی تخته کار بزارید ده دقیقه ورز بدید داخل ظرف چرب کنید.

پیراشکی مرغ و قارچ و پنیر

خمیر چانه کنید داخلش بزارید روی خمیر برش بزنید تا زودتر به عمل بیاد روشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا به عمل بیاد.

پیراشکی مرغ و قارچ در فر

مرغ با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بزارید بپزه و ریش ریش کنید.

پيراشكي مرغ و قارچ

پیاز رنده بزنید تفت بدید و مرغ و قارچ که جداگانه پوست گرفتید برش زدید همراه یک قاشق غذاخوری کرده و دوقاشق آبلیمو تفت دادید اضافه کنید و بعد ذرت و فلفل دلمه و ادویه جات اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید و کنار بزارید تا سرد بشه.

پیراشکی مرغ و قارچ طرز تهیه

پف خمیر بگیرید چانه های شصت گرمی درست کنید با دست پهن کنید یک پنیر ورقه ای چهار قسمت قسمت کنید روی خمیر بزارید و یک قاشق غذاخوری از مواد بریزید و خمیر از انتها به صورت بقچه ببندید.

دستور پخت پیراشکی مرغ و قارچ

داخل قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بزارید و با فاصله بچینید بیست دقیقه اجازه استراحت بدید و روشو با یک عدد زرده و یک قاشق غذاخوری شیر و یک قاشق غذاخوری زعفران غلیظ رومال و کنجد بپاشید و داخل فر صد و هشتاد درجه سانتی گراد که یک ربع قبل گرم کردید به مدت بیست و پنج دقیقه بزارید پنج دقیقه آخر میتونید گریل بالارو روشن کنید تا روی پیراشکی مرغ کامل طلایی بشه.

پیراشکی گوشت و قارچ در فر

همچنین می تونید پیراشکی ها رو در روغن داغ به طوری که پیراشکی ها در روغن شناور باشند سرخ کنید.

خمیر پیراشکی مرغ و قارچ

نوش جان