سالاد ماکارونی، سالادی خوشمزه، سالم و پرطرفداره. سالاد ماکارونی رو هم می‌تونید به عنوان پیش غذا در نظر بگیرید و هم به عنوان یک شام سبک. سالاد ماکارونی به دلیل داشتن ماکارونی، سیب زمینی، مرغ و سبزیجات غدای کاملیه و اگه به عنوان پیش غذا در نظر می‌گیرید، بهتره که در مقدار کم سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و سیب زمینی

  • ماکارونی فرمی یک بسته
  • سینه مرغ بزرگ یک عدد
  • سیب زمینی پخته 3 عدد
  • ذرت پخته 250 گرم
  • هویج دو عدد
  • خیارشور 250 گرم
  • سس مایونز 5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
  • آویشن یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تهیه سالاد ماکارونی سالم با مرغ و سیب زمینی بدون کالباس

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و سیب زمینی و ذرت و هویج

مرحله اول، پختن مرغ

برای شروع سینه مرغ (یا هر قسمت دیگه) رو با مقداری آب، به همراه یک عدد پیاز، دو عدد برگ بو، (یک عدد هویج و یک شاخه کرفس، به دلخواه) و کمی نمک روی حرارت قرار بدید و وقتی که پخت و خنک شد، استخوان‌های مرغ رو جدا کنید و مرغ به قطعات مکعبی خرد کنید. (مرغ رو می‌تونید ریش ریش هم کنید.)


مرحله دوم، پختن سیب زمینی و هویج

سیب زمینی رو شسته و به همراه آب و کمی نمک روی حرارت بذارید و زمان بدید تا بپزه.

وقتی که سیب زمینی پخت و خنک شد، سیب زمینی رو پوست بگیرید و به قطعات مکعبی شکل خرد کنید.

هویج و در صورت تمایل نخور فرنگی رو هر دوم داخل قابمه جدا با مقداری آب بپزید.


مرحله سوم، پختن ماکارونی

برای پخت ماکارونی فرمی، یک قابلمه آب رو روی حرارت بذارید، وقتی که آب به جوش اومد، کمی نمک و مقداری روغن و در صورت دلخواه نوک قاشق چای‌خوری زردچوبه اضافه کنید.

ماکارونی‌های فرمی رو داخل قابلمه بریزید و مطابق دستور نوشته شده روی بسته بندی ماکارونی زمان بدید تا ماکارونی بپزه.

وقتی که ماکارونی پخت، ماکارونی رو آبکش کنید و روش آب خنک بگیرید تا ماکارونی سرد بشه.


مرحله چهارم، خرد کردن خیارشور

خیار شور ورشسته و کمی از سر و ته خیار شور رو ببرید. خیار شور رو ریز خرد کنید. برای خرد کردن خیار شور از چاقوی تیز استفاده کنید تا آب نیندازه.


مرحله پنجم، مخلوط کردن مواد

مرغ خرد شده، ماکارونی، سیب زمینی خرد شده، خیار شور خرد شده و ذرت رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید و مواد رو با هم مخلوط کنید.


مرحله ششم، آماده کردن سس سالاد ماکارونی

سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، فلفل سیاه و آویشن رو داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. به دلخواه می‌تونید 3 تا 4 قاشق غذاخوری از آب مرغ رو هم به سس اضافه کنید.


مرحله هفتم، مخلوط کردن سس با مواد

سس سالاد ماکارونی رو با مواد مخلوط کنید و مواد رو خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد بره. سپس سالا رو به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد طعم سس بگیرن.


نکات مهم و فوت و فن های سالاد ماکارونی خوشمزه

  • برای درست کردن سالاد ماکارونی از ماکارونی فرمی با اندازه مناسب استفاده کنید.
  • بهتره که سس سالاد ماکارونی رو با آب مرغ کمی رقیق کنید، به دلیل اینکه وقتی سس رو به سالاد اضافه می‌کنید، ماکارونی رطوبت سس رو به خوش می‌گیره و سالاد کمی خشک میشه.
  • وقتی سس را به سالاد ماکارونی اضافه میکنید به دلیل اینکه ماکارونی ها رطوبت را به سرعت جذب می کند بعد از انتقال آن به یخچال سالاد خشک می شود برای جلوگیری از خشک شدن سالاد ماکارونی مقداری آب مرغ اضافه کنید.
  • به دلخواه می‌تونید یک لیوان نخود فرنگی پخته به همراه ذرت به سالاد ماکارونی اضافه کنید.
  • برای درست کردن سالاد ماکارونی رژیمی می‌تونید به جای استفاده از سس مایونز، از مخلوط روغن زیتون، ماست چکیده و آبلیمو استفاده کنید.
  • راز خوشمزه شدن سالاد ماکارونی اینه که حتما اجازه بدید سالاد برای 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بمونه تا سس به طور کامل به خورد مواد بره. نکته مهم دیگه که تأثیر زیادی تو بهتر کردن طعم سالاد ماکارونی داره استفاده از آویشنه. آویشن طعم سالاد ماکارونی رو خیلی بهتر میکنه.