ذرت مکزیکی میان وعده‌ای خوشمزه و پرطرفداره و همچنین طرز تهیه ساده‌ای داره. ذرت مکزیکی رو با مواد مختلفی می‌تونید تهیه کنید که به سلیقه شما بستگی داره. در ادامه با روش تهیه ذرت مکزیکی خانگی با بلال خام یا دانه ذرت خشک آشنا خواهید شد.


طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال تازه

برای درست کردن ذرت مکزیکی با بلال تازه، ابتدا باید بلال‌ها رو دون کنید و سپس دونه‌های بلال رو بپزید.

برای دون کردن بلال، می‌تونید از ابزارهایی که برای اینکار درست شده و در بازار موحوده استفاده کنید. اما اگه از این ابزارها در خونه ندارید می‌تونید بلال رو با استفاده از قاشق یا چاقو دون کنید.

برای دون کردن بلال با قاشق، با نوک قاشق اول یک ردیف از دونه‌های بلال رو جدا کنید. هنگام جدا کردن دونه‌ها با قاشق، ممکنه تعدادی از دونه‌های بلال له یا خرد بشن.

وقتی یک ردیف از دانه‌ها رو با قاشق جدا کردید، بقیه‌ی ردیف‌ها رو با دست جدا کنید. برای جدا کردن دونه‌های بلال با دست کمی صبر و حوصله به خرح بدید، چون که کمی زمان‌بره.

برای جدا کردن دانه‌های بلال از چاقو هم می‌تونید استفاده کنید. برای این کار بلال رو به صورت عمودی نگه دارید و با چاقو دانه‌ها رو از ته ببرید. وقتی که دانه‌های بلال رو با چاقو جدا می‌کنید، مثل زمانی که با قاشق و دست دانه‌ها رو جدا می‌کنید، دونه‌ها کامل جدا نمیشن، اما استفاده از چاقو روش سریع تریه.

یک روش دیگه اینه که اول بلال رو به صورت کامل داخل آب جوش بیندارید. حدود 10 تا 20 دقیقه زمان بدید تا بپزه و وقتی که پخت و دونه‌های بلال نرم شد، سپس با استفاده از قاشق یا چاقو دونه‌ها رو جدا کنید.

وقتی که دانه‌ها رو جدا کردید، یک قابلمه آب روی حرارت بذارید و کمی شکر اضافه کنید. وقتی که آب به جوش اومد دانه‌های ذرت رو اضافه کنید و حدود 10 تا 20 دقیقه زمان بدید تا دانه‌های ذرت پخته بشن.

یک روش دیگه برای پختن دونه‌های بلال، بخارپز کردنه.


طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خشک در خانه

برای تهیه ذرت مکزیکی نمیشه از ذرت خشک استفاده کرد. پون که درت خشک نمی‌پزه و نرم نمیشه و طعم خوبی هم اگه هم بپزه طعم خوبی نداره. از ذرت خشک فقط برای درست کردن پفیلا استفاده کنید.


چگونه ذرت را بپزیم که سفت نشود؟

برای اینکه ذرت در زمان پخت سفت نشه، به آب نباید نمک اضافه کنید و برای اینکه ذرت نرم بشه می‌تونید در هنگام پخت کمی شکر به آب ذرت اضافه کنید.


مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی اصل به سبک خیابانی

  • ذرت پخته 300 گرم
  • قارچ خرد شده 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • کره 50 گرم
  • سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا دو سوم لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم
  • آب لیمو یا لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل به سبک خیابانی

مرحله اول، تفت دادن قارچ

قارچ‌ها رو که به صورت ورقه‌ای خرد کرده‌ایم، داخل ماهیتابه بریزید و کمی نمک و آبلیمو به قارچ اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشه.

وقتی که آب قارچ کشیده شد، قارچ رو از روی حرارت بردارید.


مرحله دوم، تفت دادن ذرت

داخل قابلمه کمی کره بریزید و دانه‌های ذرت که آبشون کامل گرفته شده رو داخل قابلمه بریزید و با کمی کره تفت بدید.


مرحله سوم، مخلوط کردن مواد

وقتی که ذرت کمی تفت خورد، قارچ رو به ذرت اضافه کنید. باقی‌مانده کره رو به مواد اضافه کنید و روی حرارت کم زمان بدید تا کره کامل آب بشه و با ذرت و قارچ مخلوط بشه، سپس سس مایونز، نمک، فلفل آویشن رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر پنیر پیتزا رو به ذرت مکزیکی اضافه کنید. مواد رو خوب مخلوط کنید و وقتی که پنیر پیتزا آب شد و کشدار شد، ذرت آماده شده. نوش جان.

 

Rate this post