نان دارچینی حلزونی یک نون دارچینی و پنبه ای کم شیرین هست که گزینه مناسبی هست برای عصرونه. اگر همزن دارید این خمیر را در همزن درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان دارچینی حلزونی

  • ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد شیرینی پزی
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ پیمانه شیر ولرم
  • ۱/۳ پیمانه آب ولرم
  • ۲ قاشق چای خوری مخمر خشک فوری
  • ۱/۴ پیمانه کره برای داخل خمیر
  • مقدار اضافه کره برای روی نان ها
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری دارچین برای وسط شیرینی ها

دستور تهیه نان دارچینی حلزونی

طرز تهیه نان دارچینی حلزونی
برای شروع ابتدا آب و شیرو شکر و مخمر خشک فوری را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند و شکر حل شود.

آرد و نمک را در کاسه بریزید و مایعات را روی آن بریزید و هم بزنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. (اگر خمیر خشک بود چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.)

وسط خمیر را باز کنید و کره را روی آن بگذارید و ورز دهید تا تمام کره جذب خمیر شود و خمیر نرم و لطیف شود.

روی کاسه را با سلفون و پارچه بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.

بعد از استراحت پف و هوای خمیر را بگیرید و آن را به ۶ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را گرد و سپس چانه کنید.

چانه ها را روی سطح آردپاشی شده یکی یکی با دست و وردنه به اندازه ۳۰ سانت باز کنید روی آن کره بمالید و سپس با فاصله از لبه ها مخلوط شکر و دارچین بریزید.

خمیر را از درازا رول کنید و انتهای لبه آن را به هم وصل کنید.

خمیر را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و هر هر قسمت را گرد کنید.

سپس آنها را در قالب مافین که با کره چرب شده قرار دهید.

روی آنها را بپوشانید و ۱ ساعت دیگر استراحت دهید.

باقی مانده شکر و دارچین را روی خمیرها بریزید و در فر ۲۰۰درجه که از قبل داغ شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد از خارج کردن از فر روی آنها پودر قند بپاشید.