نان دارچینی حلزونی یک نون دارچینی و پنبه ای کم شیرین هست که گزینه مناسبی هست برای عصرونه. اگر همزن دارید این خمیر را در همزن درست کنید.
مواد لازم برای تهیه نان دارچینی حلزونی
- ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد شیرینی پزی
- ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۱/۲ پیمانه شیر ولرم
- ۱/۳ پیمانه آب ولرم
- ۲ قاشق چای خوری مخمر خشک فوری
- ۱/۴ پیمانه کره برای داخل خمیر
- مقدار اضافه کره برای روی نان ها
- ۱ پیمانه شکر
- ۱ قاشق غذاخوری دارچین برای وسط شیرینی ها
دستور تهیه نان دارچینی حلزونی
برای شروع ابتدا آب و شیرو شکر و مخمر خشک فوری را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند و شکر حل شود.
آرد و نمک را در کاسه بریزید و مایعات را روی آن بریزید و هم بزنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. (اگر خمیر خشک بود چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.)
وسط خمیر را باز کنید و کره را روی آن بگذارید و ورز دهید تا تمام کره جذب خمیر شود و خمیر نرم و لطیف شود.
روی کاسه را با سلفون و پارچه بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت پف و هوای خمیر را بگیرید و آن را به ۶ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را گرد و سپس چانه کنید.
چانه ها را روی سطح آردپاشی شده یکی یکی با دست و وردنه به اندازه ۳۰ سانت باز کنید روی آن کره بمالید و سپس با فاصله از لبه ها مخلوط شکر و دارچین بریزید.
خمیر را از درازا رول کنید و انتهای لبه آن را به هم وصل کنید.
خمیر را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و هر هر قسمت را گرد کنید.
سپس آنها را در قالب مافین که با کره چرب شده قرار دهید.
روی آنها را بپوشانید و ۱ ساعت دیگر استراحت دهید.
باقی مانده شکر و دارچین را روی خمیرها بریزید و در فر ۲۰۰درجه که از قبل داغ شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد از خارج کردن از فر روی آنها پودر قند بپاشید.