نان کاکائویی از تنقلات سالم و خوشمزه و یه تغذیه عالی برای بچه ها در ایام مدرسه ست. توی این نون کاکائویی رو می تونید هر نوع مغزی دل خواه بزارید. به نظرم با شکلات که محشره و بچه ها خیلی دوسش دارن.

مواد لازم برای تهیه نان کاکائویی

  • آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
  • شیر ولرم ۲۰۰ گرم (حدود ۳/۴ لیوان)
  • شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ قاشق مرباخوری)
  • نمک مقداری
  • پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
  • روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)

دستور پخت نان کاکائویی نرم و خوشمزه

طرز تهیه نان کاکائویی

برای شروع ابتدا داخل شیر ولرم یک قاشق مرباخوری شکر ریختم و ترکیب کردم.

سپس پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد.

در ادامه بهش مابقی شکر، روغن مایع و پودر کاکائو الک شده اضافه کردم.

سپس آرد الک شده رو کم کم ریختم، نمک هم اضافه کردم.

خمیر رو ورز دادم. برای ورز دادن هم می تونید با دست ده دقیقه ورز بدید، هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید و ورز بدید.

خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم، یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه.

بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم. من خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو ۷۰ گرمی جدا کردم.

سایز و اندازه رو هر طور که دوست دارید می تونید در نظر می گیرید. نحوه پیچیدن هم دل به خواهی هست.

هر چونه رو با دست کمی باز و پهن کردم. وسطش شکلات صبحانه گذاشتم و خوب پیچیدم.

از هر چیز دل خواه مثل شکلات، گردو، خرما، مربای پوره شده، مارمالاد و …. می تونید به عنوان مغزی استفاده کنید. (به نظرم با شکلات طعم بی نظیری داره.)

فقط خمیر رو با دقت بپیچید و خوب بپیچید که مواد بیرون نریزه.

در سینی گذاشتم و با کاتر یا کارد روش خط انداختم. روش رو پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه. بعد از استراحت رومال شیر روش زدم.

در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۸۰ درجه سانتی گراد، فر گازی ۱۹۰ درجه سانتی گراد) حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم.

بدون فر در تابه دو طرفه روی گاز هم می تونید درست کنید.

ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر گذاشتم. نوش جان