کیک شکلاتی کیندر دلیس رو با این روش می تونید تو خونه درست کنید البته با کمی حوصله. طعمش هم خیلی خوب میشه و خیلی نزدیک طعم اصلیش میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی کیندر دلیس

مواد لازم برای کیک (سایز قالب 28×20 سانتی)
  • 5 عدد تخم‌ مرغ
  • 3 قاشق‌ غذاخوری آرد (80 گرم)
  • 1 و نیم قاشق‌ غذاخوری نشاسته (30 گرم)
  • 1 لیوان شکر (150 گرم)
  • 2 قاشق‌ غذاخوری پودر کاکائو (40 گرم)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
  • 1 پاکت بکینگ‌ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
مواد لازم برای شربت
  • 1 لیوان آب
  • 3 قاشق‌ غذاخوری شکر
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای کرم
  • 300 گرم پنیر لبنه (میتوانید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید)
  • 1 ماکت غذاخوری خامه صبحانه (200 میلی)
  • 4 قاشق‌ غذا خوری پودر قند
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
  • 4 قاشق‌غذاخوری پودر نارگیل
مواد لازم برای روی کیک
  • 200 گرم شکلات شیری
  • 100 گرم شکلات تلخ
  • نصف استکان روغن‌مایع (یک چهارم لیوان، برای برق زدن آن)

طرز تهیه کیک شکلاتی کیندر دلیس فوق

طرز تهیه کیک شکلاتی کیندر دلیس
برای شروع ابتدا تخم‌مرغ و شکر را هم بزنید (حدود 3 دقیقه) و مواد دیگر را اضافه کرده دوباره هم بزنید.

داخل قالب 28×20 سانتی کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت بالا/پایین حدود 30 دقیقه بپزید. (با خلال دندان پخت آن را تست کنید، در صورت امکان درِ فر را باز نکنید تا پف آن از بین نرود.)

مواد شربت را داخل یک ماهیتابه ریخته و بجوشانید (فقط 2 دقیقه بجوشانید) و کنار بذارید تا خنک شود.

برای کرم ابتدا خامه خنک را هم بزنید. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده در آخر ماسکارپونه (یا لبنه) و پودر نارگیل را اضافه کرده تا وقتی قوام غلیظی بگیرد هم بزنید.

کیک را از وسط دو قسمت کنید و با نصف شربت خنک شده قسمت کف کیک را خیس کنید. کرم را روی آن بمالید و قسمت دیگر کیک را روی آن بگذارید. با بقیه شربت قسمت بالای کیک را خیس کنید. 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

در این میان شکلات‌ها و روغن را داخل ظرفی بریزید و به روش بنماری آب کنید. وقتی خنک شد روی پاستا بریزید.
در صورت امکان 1 شب داخل یخچال نگه دارید.

نکات مهم

  • مقدار آرد کم نیست، چون کیک اسفنجی کاکائویی هست آرد بیشتری نمی‌خواهد، نشاسته و پودر کاکائو برای آن کافیست.
  • کناره‌های قالب را چرب نکردم به همین دلیل پف کیکم نخوابید.
  • برای اینکه کرم خوب سفت شود از قبل سَریِ هم‌زن را داخل یخچال بذارید کاملا خنک شود سپس شروع به هم زدن خامه کنید.