نان مارمالادی یه میان وعده سالم و خوش طعم و  برای عصرونه و میان وعده لذیذ و حتی صبحانه عالیه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه نان مارمالادی

  • شیر ولرم ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
  • شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری)
  • روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
  • آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان)

طرز تهیه نان مارمالادی

طرز تهیه نان مارمالادی

در شیر ولرم ، ۱ قاشق مرباخوری شکر ریختم و ترکیب کردم، پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد.

توی یک ظرف بزرگتر، تخم مرغ، مابقی شکر، روغن مایع رو ریختم و ترکیب کردم. خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم. آرد الک شده رو کم کم ریختم.

میزان آرد تقریبی هستش با احتیاط بریزید. خمیر رو یا با دست ۱۰ دقیقه ورز بدید یا می تونید از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید.

خمیر رو بعد از ورز دادن در ظرفی که کمی چرب کردم، قرار دادم و روش رو پوشوندم حدود یک الی یک و نیم ساعت جای نسبتا گرم استراحت داشته باشه. بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده و پفش رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم.

نحوه شکل دهی و پیچیدن دل به خواهی هست. من خمیر رو مستطیلی باز کردم و بعد مثلثی برش دادم.

مواد میانی رو می تونید بر حسب علاقه تغییر بدید، از هر نوع مارمالاد، مربا، شکلات و هر نوع مغزی دل خواه می تونید بزارید.

من از مارمالاد زردآلو استفاده کردم. به سلیقه خودتون بستگی داره.

خمیر ها رو پیچیدم. در سینی با فاصله قرار دادم و روش رو پوشوندم، ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه. برای رومال، از یک عدد زرده تخم مرغ، زعفران و ۱ قاشق مرباخوری شیر استفاده کردم و ترکیب کردم و رومال زدم.

در فر از پیش گرم شده قرار دادم.

فر برقی، ۱۷۵ الی ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، المنت پایین روشن، حدود ۲۵ دقیقه.

فر گازی، ۱۹۰ درجه، طبقه وسط، حدود ۲۵ دقیقه.

بدون فر در فر دست ساز یا تابه روی گاز هم می تونید بپزید.

ظرف حاوی بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان ها در فر بزارید.

برای من ۱۶ عدد نان در سایز متوسط شد.