مافین موزی شکلاتی یه کاپ کیک کافی شاپی شیک و جذاب! میتونید با نصف مقدار درستش کنید. من چون مقداری از مواد رو به صورت دونات برای تزیین استفاده کردم کل مواد استفاده شد.
خیلی خیلی راحت و خوشمزست!
مواد لازم برای تهیه مافین موزی شکلاتی
- آرد ۴۷۰ گرم (۳+۱/۲ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- پودر قند ۲۰۰ گرم (۱+۱/۴ پیمانه)
- کره نرم ۱۱۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
- تخم مرغ درشت ۲ عدد
- روغن مایع ۹۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
- شیر پر چرب ۳۱۰ گرم(۱+۱/۲ پیمانه)
- خامه ترش یا ماست یونانی ۵۰ گرم ( ۲ ق س)
- موز رسیده له شده ۱ عدد
- شکلات چیپسی۱۰۰ گرم
- رنگ ژله ای زرد ۴ قطره
طرز تهیه مافین موزی شکلاتی
فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل قالب کاپ کیک رو با کپسول بپوشونید کنار بزارید.
من برای تزیین روی مافین هام از یه قالب دونات هم استفاده کردم چرب و آرد پاشی کردم و گذاشتم کنار.
آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو داخل کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب بشن.
بعد کره نرم رو با مفتول دستی یا پایین ترین درجه هم زن و به آرامی مخلوط کنید تا به یه بافت شنی برسید.
تخم مرغ ها وانیل و شیر و روغن و موز له شده و رنگ زرد و اضافه کنید به آرامی با سرعت کم هم بزنید اطراف کاسه رو با لیسک تمیز کنید و به مرکز هدایتشون کنید تا تمام مواد خوب مخلوط شن.
حالا چیپس شکلاتی رو اضافه کنید و خیلی کوتاه هم بزنید مواد را داخل کپسول ها و داخل قالب دونات بریزید تا حدی ۱/۲ کپسول پر بشه (من از قاشق اسکوپ برای پر کردن استفاده میکنم تا مطمئن شم همه به یک اندازه پر میشن) و در فر داغ به مدت تقریبی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید دقت کنید هر دو رو با هم داخل فر نپزید چون تایم پختشون متفاوته.
اول قالب دونات پخته بشه چون تایم کوتاه تری داره حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ای میپزه و بعد قالب مافین بره تو فر.
برای تزیین روش من از گاناش و سس شکلات آماده و شکلات به شکل موز استفاده کردم که هموشون به صورت اماده لوازم قنادیا دارند.
گاناش رو حتما چند دقیقه با همزن بزنید تا یکدست بشه و راحت و زیبا ماسوره بخوره.
برای گاناش ۲۰۰ گرم شکلات و ۹۰ گرم خامه بنماری بشن تو فاصله خنک شدن در دمای محیط چند بار هم بزنید و بعد یک شب بمونه یخچال، روز بعد با همزن بزنید و استفاده کنید.
برای سس شکلات خونگی ۱۰۰ گرم خامه که گرم شد ۶۰ گرم شکلات خرد شده و ۱ قاشق روغن مایع اضافه کنید و بعد از خنک شدن استفاده کنید.
من از ماسوره گرد ساده استفاده کردم شما میتونید از هر طرح دلخواهی استفاده کنید. نوش جان