کباب لوله ای ترکیه یا لوله کباب یا کباب لولی راحت ترین و خوشمزه ترین کبابی هستش که بدون سیخ میتونید تو خونه درستش کنید!
این کباب لوله ای رو قدیمی ها به چند تا اسم صدا میکنن لول کباب، کباب لولی و کباب رولی.
مواد لازم برای تهیه کباب لوله ای ترکیه ای برای 5 تا 6 نفر
- گوشت به همراه کمی دنبه نیم کیلو
- نمک و فلفل سیاه و ادویه
- جعفری به مقدار دلخواه
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
- آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لوله کباب خوشمزه ترکیه ای
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با نمک و فلفل سیاه و کمی ادویه کاری مخلوط کرده، یک دسته کوچک جعفری ریز خورد شده و یک عدد پیاز و دو حبه سیر ریز خرد شده و یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی و دو قاشق سوپخوری آرد سوخاری اضافه کنید.
یپی موادُ با هم مخلوط کید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هم اضافه کید. موادُ باید به خوبی با دست ورز بدیید تا حالت چسبندگی پیدا کنه و کاملا منسجم و یکدست بشه.
سپس روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال استراحت بدید. پس از گذشت این زمان کاسه رو از یخچال خارج کنید.
سپس گریل رو از قبل گرم کنید و با روغن چرب کنید. در ادامه از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی جدا کنید، حالا با دست کباب ها رو بصورت لوله یا به شکل دلخواه فرم داده و کنار بذارید.
وقتی همه کبابها آماده شد گریل کنید، پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد، برگردونید تا سمت دیگشم سرخ بشه.
طرز تهیه کباب لوله ای در فر
فرُ از قبل روی حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار بدید تا گرم بشه، سپس سینی فرُ چرب کنید و کباب ها رو روی سینی قرار داده و در فر بذارید. 20 الی 25 دقیقه زمان نیاز است که کباب ها پخته بشن.
در پایان کوفته کباب را به همراه نان یا برنج سرو کنید.
یه چاشنی پیاز و جعفری و نمک و فلفل سیاه و سماق هم کنارش درست کنید که عالی میشه. نوش جونتون