رسپی کباب تابه ای مرغ نرم و خوشمزه رو براتون آماده کردم. خودم همیشه از همین دستور پخت استفاده می کنم و بدون دنبه و از ترکیب سینه و ران استفاده می کنم نتیجه کار هم عالی میشه.
یـه کباب تـابـه ای مـرغ عـالی که هـمیشه به هـمین روش درسـت مـیکنم بـافـتش هم عالـی میشه.
مــواد لازم برای تهیه کباب تابه ای مرغ نرم برای ۴ نفر
- ترکیب سـینه و ران مـرغ ششـصد گـرم چرخ کرده
- پـیاز یک عدد مـتوسط
- پـودر سـوخاری سه قاشق غذاخوری
- پـودر سـیر نـصف قاشق چای خوری
- سـماق یک قاشق چای خوری سـرپـر
- پـاپـریکا یک قاشق غذاخوری
- کره پنجاه گـرم
- زعـفران شش قاشق غذاخوری
- روغـن به مـیزان لازم
- نمک، فلفل و زردچـوبه بـه مـیزان لازم
دستور پخت کباب تابه ای مرغ نرم بدون سیخ بدون دنبه
اول از هـمه مـرغ چـرخ کنید و کنار بزارید حـتما تـرکیب سـینه و ران مـرغ بـاشـه تا کبابتون خشک نـشه اگـه یک عدد سینه مـرغ مـتوسط انـتخاب کردید حتما یک عدد گوشـت ران مـرغ بـاهـاش چـرخ کنید.
داخـل غذاسـازتون یک عدد پیاز خـرد کنید پـودرسـوخاری، سـماق، کره، پـودرسـیر، پـاپـریکا، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضـافـه کنید خـوب مـیکس کنید تـا شـبیه پـوره بـشه.
بـه هـمراه دوقاشق غذاخوری زعـفران بـه مرغ اضافه کنیدو خـوب ورز بدید تا یکدست بشه و پوره شـما کامل به خـورد مـرغ بره بـعد یکساعت داخـل یخچال بزارید تا ادویـه ها کامل بـه خورد مرغتون بره.
کف تـابه رو با دوقـاشق روغـن چـرب کنید اجازه بـدیـد مـقداری گـرم بـشه مـرغ داخـلش بزارید و یک پـیاله کوچیک آب کنارتـون هـربـار دسـتتون بـه آب بـزنـید و مـرغ کامل داخـل تـابـه پـهن کنید.
چـون کباب مرغ چـسبندست حـتما بـایـد به دسـتتون آب بـزنـید بـه کمک کفگیر خـطهای عـمودی روی مـرغ بـندازید تا بـعد از پختن و سـرخ شـدن راحت بـتونـید اونـو بـرگردونید و روشو با قـاشق شـیارهای عـمیق بزنید تا هم خوب پخته بشه هم ظاهر خوبی داشته باشه.
در تـابـه رو بـزاریـد بیست دقیقه زمـان بـدید بعد چهار قاشق غذاخوری زعفران غلیظ روی کبابتون بـریـزید با بـرس به هـمه جای کباب بمالید در تابه رو بزارید تا کامل قسمت پشت کباب پخته و سرخ بشه بـه کمک کفگیر دونـه دونـه کبابهاتون برگردونید تا رویـه کباب که زعـفران زدید سرخ بـشه و نـوش جان کنید.
بـه هـیچ عـنوان کره حـذف نـشه میتونید کمترش کنید کره باعث میشه کباب شما نرم و طعم عالی پیدا کنه.
نوش جان