کوکوی اسفناج ساده یه غذای ساده و سالم و خوشمزه هست که میتونید با اسفناج درست کنید و از خواص بیشمار اسفناج بهرهمند بشید. کوکو اسفناج ساده بدون سیب زمینی میتونه یه شام سبک و سالم باشه. در ادامه با دستور پخت کوکوی اسفناج ساده بدون سیب زمینی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج ساده بدون سیب زمینی
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- اسفناج خرد شده نیم کیلو
- پیاز 2 عدد متوسط
- کنجد 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه میتونید برای 6 نفر کوکو اسفناج ساده درست کنید.
زمان پخت حدود 45 دقیقه.
طرز تهیهی کوکوی اسفناج ساده بدون سیب زمینی
مرحله اول، پختن اسفناج
برای شروع ابتدا اسفناجها رو بشویید و سپس داخل قابلمه بریزید، کمی نمک بپاشید و روی حرارت متوسط بذارید تا کمی بپزه و آبش کشیده بشه. حدود 20 دقیقه بعد اسفناج رو از روی حرارت بردارید و وقتی که کمی خنک شد داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا پوره بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سبزی با نان باگت سرخ شده
مرحله دوم، آماده کردن پیاز داغ
پیازها رو پوست بگیرید و به صورت خلالی بایک یا نگینی ریز خرد کنید. پیاز رو داخل تابه بریزید و وقتی که کمی آبش کشیده شد مقداری روغن اضافه کنید تا پیاز طلایی بشه. سپس اسفناج رو به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید و یک دقیقه تفت بدید و سپس از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا خنک بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکوی رشته فرنگی
مرحله سوم، آماده کردن مایه کوکوس اسفناج
وقتی که مخلوط اسفناج و پیاز داغ خنک شد داخل یک کاسه بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه رو به همراه یک قاشق غذاخوری آرد بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بدون تخم مرغ ها مطمئون شدید به مواد اضافه کنید. به دلخواه میتونید دو قاشق غذاخوری کنجد به مایه کوکو اضافه کنید.
اگه مایه کوکو شل بود قاشق دوم آرد رو هم اضافه کنید و اگه دیدید هنوز شله یک قاشق دیگه هم آضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته با پنیر پیتزا
مرحله چهارم، سرخ کردن کوکوی اسفناج ساده
یک تابه روی حرارت بذارید. مقداری روغن اضافه کنید ووقتی که داغ شد مایه کوکو رو به آرومی وسط تابه بریید و سپس با پشت قاشق مایه کوو در در سطح تابه به طور یکنواخت پخش کنید. درب تابه رو بذارید و روی حرارت کم با توجه به ضخامت کوکو حدود 15 دقیقه زمان بدید تا بپزه. سپس یک سینی روی تابه بذارید و کوکو رو برگردونید. کوکو رو برش بزنید و حدود 5 تا 10 دقیقه زمان بدید تا طرف دیگه کوکو هم بپزه. سپس کوکو رو به همراه گوجه و خیار شور با هر نونی که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی
نکات مهم و فوت وفن های پخت کوکو اسفناج ساده بدون سیب زمینی
- اگه تابهای که استفاده میکنید کوچیکه، مواد کوکو رو طی دو یا سه مرحله داخل تابه بریزید و سرخ کنید تا ضخامت کوکو زیاد نشه. چون که ضخامت خیلی زیاد باعث میشه وسط کوکو خام بمونه.
- حتما زمان بدید تا مخلوط اسفناج و پیاز داغ خنک بشه و بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید، چون که اگه مواد داغ باشه تخم مرغ سفت میشه و کوکو خراب میشه.
- آرد رو کم کم به مایه کوکو اضافه کنید.