یکی از غذاهای خوشمزهای که با کنگر میشه درست کرد کوکوی کنگر هست. این کوکو طرز پخت خیلی راحتی داره و سریع آماده میشه و میتونید با نون یا برنج میل کنید.
در ادامه با دستور پخت کوکو کنگر بدون سیب زمینی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کتلت کنگر
- کنگر 2 پیمانه
- پیاز متوسط 2 عدد متوسط
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر نصف قاشق چایخوری (به دلخواه)
طرز پخت کتلت کنگر ساده و خوشمزه بدون گوشت و مرغ
مرحله اول، پختن کنگر
برای شروع ابتدا کنگر رو خوب پاک کنید و تیغ هاشو به دقت جدا کنید. سپس ساقههاشو از وسط نصف کنید و داخل یک قابلمه بریزید و دو لیوان آب روش بریزید.
قابلمه رو روی حرارت بذارید و به مدت یک ساعت زمان بدید تا کنگر روی حرارت متوسط کامل بپزه و نرم بشه. همچنین میتونید کنگر رو بخارپز هم کنید.
مرحله دوم، پوره کردن کنگر
وقتی که کنگر کامل پخت و نرم شد و آبش کشیده شد، با گوشتکوب معمولی یا برقی کنگر رو به طور کامل له و پوره کنید.
همچنین میتونید کنگر پخته شده رو داخل غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
مرحله سوم، آماده کردن مایه کوکوی کنگر
برای آماده کردن مایه کوکو پیازها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید و سپس پیاز رو داخل یک پارچه نخی یا توری بریزید و آب پیاز رو به طور کامل بگیرید.
یک کاسه بزرگ بردارید و کنگر له شده، پیاز رنده شده رو داخل کاسه بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه و پودر سیر رو هم اضافه کنید و مواد رو کمی مخلوط کنید.
تخممرغها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکونید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا کامل با هم مخلوط بشن.
در ادامه آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کوکو به غلظت مناسب برسه و به آرومی هم بزنید تا مواد با هم منسجم بشن.
اگه بعد از اضافه کردن آرد مواد به اندازه کافی منسجم نشده بود، دو قاشق غذاخوری دیگه آرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم، سرخ کردن کوکوی کنگر
برای سرخ کردن کوکو یک تابه نچسب انتخاب کنید و بذارید روی حرارت تا داغ بشه. وقتی که داغ شد، مقداری روغن سرخ کردن بریزید و زمان بدید تا روغن خوب داغ بشه.
سپس با یک قاشق غذاخوری مقداری از مایه کوکو رو بردارید و به آرومی داخل تابه بریزید و روش رو صاف کنید و بذارید سرخ بشه.
بعد از گذشت حدود ده دقیقه کوکو رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه و سپس داخل دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه و سپس سرو و نوش جان کنید.