لادی پاو یه نون هندی خیلی خوشمزه، نرم و پنبه ای با یه اسم عجیب غریب! نان لادی پاو که یه نون هندی هستش از نظر طعم و قیافه خیلی شبیه دونات و دانمارکیه! اینم اضافه کنم که یه نون کم شیرینه مناسب صبحانه و عصرانه! نون لادی پاو یه نون هندیه مشهوره. این نون بسیار راحت درست میشه و بافت خوبی داره. (پاو) به معنای نان و (لادی) یعنی تکه یا قالب خمیر که به همچسبیده و در کل لادی پاو یعنی تکه های نان که به هم چسبیده اند. حتی اگر بار اولتون باشه که می خواهید نون بپزید با درست کردن این نون به نتیجه دلخواهتون می رسید.
مواد لازم برای تهیه نان لادی پاو هندی
- آرد همه کاره ۳ پیمانه (۴۵۰گرم)
- شیر گرم ۱و ۱/۴ پیمانه
- ۲ قاشق چای خوری شکر
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ۲ قاشق مرباخوری خمیرمایه خشک
- ۱قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده
طرز تهیه نان لادی پاو هندی
برای شروع ابتدا توی یک کاسه ۱ پیمانه از شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کرده و هم زده و در ظرف را بسته و حدود ۵ الی ۸ دقیقه می گذاریم فعال بشود.
آرد الک شده و نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و خمیر مایه فعال شده را روی آن ریخته و شروع می کنیم به مخلوط کردن و ورز دادن.
وقتی خوب ورز دادیم کره نرم را اضافه می کنیم و باز خوب ورز می دهیم و خمیر را در کاسه ای گذاشته و روی آن پارچه انداخته و حدود ۲ ساعت در جای گرمی استراحت می دهیم تا حجمش کامل دو برابر شود.
بعد دو ساعت پف خمیر را گرفته و دوباره خوب ورز دهید و خمیر را به توپ های مساوی تقسیم کنید و با کمی فاصله در قالبی که چرب کردید بچینید و روی آنها به آرامی رومال شیر بزنید و دوباره با پارچه پوشانده به مدت ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت تا توپها بهم بچسبند و بعد در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی آنها برشته شوند بپزید.
بعد از پخت وقتی از قالب خارج کردید روی نان هاتون کره بمالید و دوباره با پارچه بپوشانید تا خنک شود.
امیدوارم این نون رو درست کنید و لذت ببرید.